23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

VIPPERØD: Holbæk Kommune har givet landzonetilladelse til Katja og Søren Kjærsgaard til etablering af en ridebane på deres ejendom på Eriksholmvej 10, Vipperød.

Klagefristen udløber den 29. oktober.

REGION HOVEDSTADEN

KØBENHAVN: Teknik- og Miljøudvalget skal på sit møde i dag tage stilling til, om Områdefornyelserne Rentemestervej Øst, Rentemestervej Vest og Kulbanekvarteret skal igangsættes.

I august fik forvaltningen tilsagn om støtte fra Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet på 8,5 mio. kroner til Rentemestervej Øst, 7,5 mio. kroner til Rentemestervej Vest og fem mio. kroner til Kulbanekvarteret. Tilsagnene er betinget af, at den kommunale medfinansiering udgør minimum det dobbelte af statsstøtten.

Samtidig skal Teknik- og Miljøudvalget tage stilling til, om forvaltningen skal bemyndiges til at søge staten om medfinansiering til to nye områdefornyelser i Sundby på Amager i 2016.

Rentemestervej og Kulbanekvarteret er to af de mest udsatte byområder i København. Formålet med at igangsætte områdefornyelserne er at sikre en sammenhængende udvikling af de to byområder, der øger trygheden, tydeliggør og styrker områdets kvaliteter, tilfører attraktioner og skaber bedre forbindelser til og rundt i byområdet.

I sommeren 2016 forelægges et forslag til kvarterplan for henholdsvis Rentemestervej og Kulbanekvarteret til politisk godkendelse. Herefter skal ministeriet godkende de to kvarterplaner for så vidt angår de dele, der er statslig medfinansiering til.

REGION NORDJYLLAND

AALESTRUP: Vesthimmerland Byråd skal på sit møde den 8. oktober beslutte, om et projektforslag om opførelse af solfangeranlæg ved Nordre Ringvej 151, Aalestrup, skal godkendes.

Projektforslaget er fremsendt af Rådgivningsfirmaet Moe A/S på vegne af Aalestrup Nørager Energi Fjernvarme A.m.b.a. og omfatter etablering af 24.500 kvm solvarmeanlæg på et 10 hektar stort område mellem Nordre Ringvej, Himmerlandsstien og Bjergegaardsvej. Mellem solvarmeanlægget og det nuværende varmeværk i Aalestrup på Elmegaardsvej 6 etableres en cirka 800 meter lang transmissionsledning, som placeres i vejarealet, ligesom der placeres en teknikbygning ved solvarmeanlægget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.299