23948sdkhjf

Digital platform skal gøre grøn virksomhed større i byerne

Nyt tiltag på vej for at gøre grøn pleje attraktiv for ejendomsbesiddere i byerne
Historisk har HedeDanmark primært arbejdet i skoven og i det åbne landskab, men HedeDanmark, der er Danmarks største grønne servicevirksomhed, retter i stadig stigende grad kikkerten mod byerne og ikke mindst de mange lokale butiks- og shoppingcentre over hele landet.

Udvikling med kunder

Licitationen erfarer, at HedeDanmark i samarbejde med en række udvalgte kunder er i gang med at udvikle en kundevendt digital platform, som skal sikre nemmere og hurtigere overblik over relevante nøgletal for ejendomme som blandt andet butiks- og shoppingcentre.

Målet med at stille en digital platform til rådighed for ejendomsbesiddere og ejendomsfunktionærer med ansvar for blandt andet også storcentre og butikscentre er ifølge Licitationens oplysninger, at kunne tilbyde et nemt og hurtigt overblik over relevante økonomiske nøgletal for ejendommen og den tilknyttede ejendomsservice

”Vi har i over 10 år udført pleje- og vedligeholdelsesopgaver omkring dagligvare- og detailbutikker og for nogle af Danmarks største virksomheder, så butiks- og shoppingcentre er allerede et naturligt fokus område for HedeDanmark. Der er dog ikke tvivl om, at markedet for ejendomsservice i stigende grad har vores interesse. Vi kan bekræfte, at vi er i gang med at udvikle en ny platform, som er udviklet i samarbejde med vores kunder, men vi ønsker ikke på nuværende tidspunkt at gå i detaljer om indholdet,” siger kommunikationsdirektør Anders Lehmann fra HedeDanmark.

Fra udendørs til indendørs

HedeDanmark udfører i dag udendørs ejendomsservice knap 2.000 over hele landet og har vintertjeneste på cirka 3.000. Opgaver som bl.a. består af opsamling af affald og tømning af skraldespande, pleje og vedligehold af grønne områder, samt vintertjeneste med fjernelse af sne og saltning af fortove og parkeringsarealer. Alt sammen opgaver, som gennem mange år har været en kerneydelse til kunderne.

Med den nye digitale platform vil kunderne ifølge Licitationens oplysninger blandt andet kunne få opdateret information og dokumentation for, hvornår serviceopgaver er udført, men også hvornår en række planlagte ydelser bliver udført.

”Præcist hvad vores tilbud kommer til at indeholde vil vi gerne holde ind til kroppen indtil videre, men det er klart, at vi med den nye digitale platform ønsker at styrke vores markedsposition på pleje og vedligehold af udendørsarealer, men også være med til at sikre, at vi kan øge vores tilstedeværelse inden for viceværtsopgaver som oprensning, eftersyn og vedligehold af tagrender og kloaker, samt en række udvalgte indvendige serviceopgaver,” siger Anders Lehmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172