23948sdkhjf

Mandrup styrker ledelsen

Dorte Mandrup Arkitekter forstærker ledelsen med en adm. direktør og tre associerede partnere
I går tiltrådte Frants Nielsen som administrerende direktør i Dorte Mandrup Arkitekter.

Samtidig styrkes ledelsen yderligere med udnævnelsen af tre associerede partnere, Kasper Pilemand, Mette Borup og Noel Wibrand.

”Vi ønsker at matche den gode udvikling, vi befinder os i, og som vi har ambitioner om at fortsætte, med flere store opgaver i både Danmark og Sverige”, siger Dorte Mandrup, der fortsætter som kreativ direktør med det overordnede designansvar, om ændringerne i virksomhedens organisation.

Kasper Pilemand, Mette Borup og Noel Wibrand har alle været hos virksomheden i en årrække og har været projektledere på en række af tegnestuens byggerier.

Erfaring med kreative

Frants Nielsen kommer til tegnestuen fra en stilling som partner og direktør i Werksted, som har speciale i at styrke kreative virksomheder. Han er jurist og HD(O) og har tidligere været ansat hos Henning Larsen Architects, de seneste år som commercial director.

Danske og svenske opgaver

”Der er allerede stor og stigende efterspørgsel efter virksomhedens unikke arkitektur, også internationalt, og i større byggeprojekter. Nu handler det om at styrke organisationen yderligere, så vi kan gribe de muligheder”, siger Frants Nielsen.

I Sverige lægges der i disse dage sidste hånd på Ikea Hubhult, et mødecenter i Malmø med 1000 kontorarbejdspladser. Derudover er en ny hovedbygning til Økonomihøjskolen i Lund og ”Gäddorna”, et 7.500 kvm kontorhus for Skanska i Malmø, under udvikling.

I Danmark er projekteringen af 130 boliger i Århusgadekvarteret i Nordhavn i København - samt udformning af helhedsplan for 68.000 kvm på Kalvebod Brygge - i fuld gang, ligesom opførelsen af Vadehavscentret er sat på skinner.

kargaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125