23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen får ny partner

For at styrke organisationen og sikre udvikling med unge kræfter, er entreprenørvirksomhedens 33-årige sektionschef indtrådt som ny partner
Hos entreprenørfirmaet Adserballe & Knudsen i Farum har man fået en ny partner.

Det gælder 33-årige Niels Jul Jakobsen, som er uddannet tømrer og bygningskonstruktør i Odense i 2006, og som kom til Adserballe & Knudsen som byggeleder i 2010 efter at have arbejdet for fynske entreprenører. I 2011 blev han udnævnt til projektleder og i 2013 til sektionschef.

”Vi gør det her for at styrke organisationen og sikre den udvikling, vi er inde i med unge kræfter”, forklarer Karsten Hjarsø, adm. direktør i Adserballe & Knudsen til Licitationen - Byggeriets Dagblad og understreger, at den nye partner kun har købt en lille del af aktierne. Mere præcist er der tale om to procent, oplyser han.

Og ændringen får da heller ikke de store konsekvenser i hverdagen, påpeger Karsten Hjarsø og fortæller, at Niels Jul Jakobsen fortsætter i titlen som sektionschef for nuværende, men at det er meningen, at han på sigt skal ind i direktionen eller bestyrelsen.

”Niels har nogle gode holdninger, som passer godt med vores strategi. Og så brænder han for firmaet”, siger han.

Fokus på samarbejde

At Niels Jul Jakobsen er indtrådt som partner er noget, de har drøftet hen ad vejen.

”Jeg har været her i fem år, så selvfølgelig er det noget, vi har snakket om”, siger Niels Jul Jakobsen, der er glad for, at skridtet nu er taget.

”Jeg synes, det er spændende. Jeg tror på Adserballe & Knudsen og vil gerne være med til at præge virksomheden”, fortæller han og fremhæver en god indstilling til tingene og en stor vægt på samarbejde som elementer, han kan bidrage med i virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125