23948sdkhjf

Aarsleff rykker geo-sektion mod vest

Anlægsentreprenøren ansætter Cowi-specialist og flytter dele af geo-sektionens udstyr mod vest
Geo-sektionen i Aarsleff Fundering har indtil nu udført størstedelen af sine projekter i og omkring København.

Det ændrer sig fra midten af oktober.

Aarsleff Fundering har nemlig besluttet at øge sit fokus på det jyske og fynske marked inden for geotekniske boringer og grundvandssænkning.

I den forbindelse har Aarsleff ansat Søren Møller, der siden 2007 har beskæftiget sig med geotekniske boringer hos Cowi.

Tæt samarbejde

Søren Møller skal arbejde tæt sammen med Aarsleff Funderings tilbudsfunktion og hjælpe med at optimere tilbuddene, så de også indeholder geotekniske boringer og/eller grundvandssænkning.

”Derudover skal Søren selv ud og opsøge mulige kunder og projekter, så vi sikrer en tidlig involvering af vores geosektion. Han vil i den forbindelse ganske givet kunne drage fordel af sine mange år i branchen”, siger Stig Weis, der er afdelingsdirektør i Aarsleff Fundering.

Udstyr flyttes permanent

Med det øgede fokus på Jylland og på Fyn følger, at dele af geosektionens udstyr flyttes permanent til Jylland.

”Det er vigtigt for os at vise vores kunder, at vi tager skridtet fuldt ud. Vi har altid haft den nødvendige knowhow til at udføre projekter vest for Storebælt, men ressourcefaktoren har været en hindring, fordi vi indtil nu har været nødt til at flytte udstyr og mandskab fra Sjælland”, forklarer Stig Weis.

Med udstyret til rådighed i umiddelbar nærhed vil Aarsleff Fundering fremover være i stand til at udføre en opgave langt hurtigere end tidligere.

”Det gør os til en seriøs konkurrent på markedet”, siger Stig Weis.

Per Aarsleff A/S er i øvrigt ved at indgå rammeaftale med Aarhus Vand A/S om fornyelse af vand- og spildevandsledninger ved opgravning samt drift af vand og spildevand. Det oplyser virksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

I august underskrev Aarsleff rammeaftaler med Favrskov Spildevand A/S, Odder Spildevand A/S og Aarhus Vand A/S om opgravningsfri fornyelse af spildevandsledninger i de tre forsyningsområder.

De tre kontrakter har en værdi af 150 millioner kroner, mens den nye aftale forventes at løbe op i 420 millioner kroner. Samlet forventes alle fire rammeaftaler således at have en værdi af 570 millioner kroner i perioden 2016-2021.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156