23948sdkhjf

Jysk fugeentreprenør fortsætter ekspansion

Fugebillen ApS i Aabenraa har overtaget Sydjysk Specialfuge i Vejen
Stor fokus på godt håndværk og ordholdenhed har gjort den sønderjyske håndværksvirksomhed i nichen for elastiske fuger, Fugebillen ApS i Aabenraa, til en af landets største fugeentreprenører med flere afdelinger i Jylland og på Sjælland

Den 1. oktober overtager Fugebillen så kollegaen Sydjysk Specialfuge i Vejen.

Det er sygdom, der tvinger den hidtidige ejer Ove Madsen til at afhænde sin virksomhed til den sønderjyske kollega, der der dermed fortsætter sin landsdækkende ekspansion. For nogle år siden overtog Flemming Bille ligeledes Roskilde Fugeteknik, som fortsat drives under dette navn på Sjælland.

”Når nu det ikke kan være anderledes, er jeg glad for at kunne sælge til en af branchens absolut dygtigste og mest velanskrevne fugeentreprenører. Og jeg er endnu mere glad for, at mine to trofaste medarbejdere gennem hver mere end 20 år, Finn Baagø og Folmer Schmidt, følger med over til Fugebillen og kan fortsætte arbejdet med vore kunder i specielt det sydvestlige Jylland helt som hidtil”, siger Ove Madsen, der har drevet Sydjysk Specialfuge i knap 23 år, i en pressemeddelelse.

Han forbliver selv en del af det nye firma i en overgangsperiode.

”Jeg har arbejdet sammen med Flemming Bille og hans team i mange år. Vi har hjulpet hinanden i spidsbelastninger og kender hinanden fra Fugebranchens organisation under Dansk Byggeri, FSO, hvor Flemming er mangeårigt bestyrelsesmedlem og jeg har været medlem også. Så jeg er på vegne af medarbejdere og kunder endog meget tryg ved at overlade tøjlerne til Fugebillen”, siger Ove Madsen, hvis kunder spænder fra private til typehusfirmaer, industrivirksomheder og ikke mindst større entreprenører og håndværksvirksomheder.

Ny teknik giver vækst

Flemming Bille har bygget sin virksomhed systematisk op fra bunden, har investeret i effektiv produktionsstyring og at have specialuddannede medarbejdere placeret over et stort geografisk felt.

”Fagkundskab og håndværksmæssige evner ud i fugning med elastiske materialer er det, vi skal være det bedste til indenfor byggebranchen. Ikke alt mulig andet. Vi vil være en super seriøs, troværdig underleverandør og partner over hele landet, hvor folk ved hvad de får, og at tingene er i orden. Det er både Fugebillen og Roskilde Fugeteknik bygget på. Det er Sydjysk Specialfuge også. Og derfor passer de meget fint til vores virksomhed”, siger Flemming Bille.

Ud over de klassiske fugeopgaver har Fugebillen og Roskilde Fugeteknik løbende investeret i nye arbejdsværktøjer og metoder. Blandt andet en fugemaskine der giver en voldsom effektivisering ved fugeopgaver på parkeringsdæk og lufthavne eksempelvis.

”Vækst er ikke et mål i sig selv. Vi vil holde fast i de gamle dyder om godt håndværk og ordholdenhed. Det skal gennemsyre vores virksomhed, hvor andre har satset hårdt på pris-aggressivitet, men derfor har måttet tage nogle alvorlige rutschebaneture undervejs. Det vil vi undgå”, siger Flemming Bille.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11