23948sdkhjf

DFM Net henter direktør hos DA

Tidligere underdirektør i Dansk Arbejdsgiverforening Svend Bie tager direktørstolen hos Dansk Facilities Management Netværk
Dansk Facilities Management Netværk (DFM Net) har ansat Svend Bie som foreningens nye direktør.

Svend Bie kommer fra en stilling som underdirektør i Dansk Arbejdsgiverforening og skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af foreningen, der har mere end 200 private og offentlige virksomheder som medlem.

”Facilities Management handler om at skabe professionelle rammer, der får det bedste frem i virksomheden og dens medarbejdere. Både i Danmark og internationalt er der en stigende forståelse for, at virksomhedens rammer og faciliteter ikke kun er en udgift, men har afgørende indflydelse på virksomhedens produktivitet, ressource anvendelse, miljøbelastning og samlede konkurrencekraft. Det bliver den nye direktørs opgave at udvikle foreningen og sikre samspillet med medlemmerne og øvrige organisationer, der arbejder professionelt med at udvikle bygninger, service og infrastruktur”, siger Mogens Kornbo, der er bestyrelsesformand for DFM Net.

”Vi vil gerne være høringspart, og vi vil gerne gøre vores indflydelse gældende inden for de områder, der vedrører os, tilføjer han.

Uddannet journalist

Svend Bie afløser Eva Kartholm, der har været direktør i DFM Net i fire år. Hun kom dengang fra Dansk Byggeri.

”Vi har været utroligt glade for Eva Kartholm. Hun har gjort et enormt arbejde med at samle foreningen og få struktur på det”, siger Mogens Kornbo.

Svend Bie er uddannet civiløkonom og journalist og har arbejdet en årrække med kommunikation, organisationsudvikling og journalistik hos Dansk Arbejdsgiverforening, Børsens Nyhedsmagasin, Berlingske, Jernets Arbejdsgiverforening, TV2, Danmarks Journalisthøjskole, Dansk Kommunikationsforening og Dansk Fagpresse. Han tiltræder som direktør i DFM Net 15. september.

DFM Net har som forening for aktørerne inden for facilities management eksisteret siden 1991 og har adresse på Borupvang 3 i Ballerup.

Selvstændig forskning
Facilities management har siden 2008 haft et selvstændigt forskningscenter på Danmarks Tekniske Universitet, og der uddannes hvert år ph.d-kandidater inden for området.
Facilities management vil typisk stå for 15-30 procent af virksomhedens udgifter og er derfor en uadskillelige del af centrale udfordringer, som eksempelvis Danmark som et konkurrencedygtigt produktionsland, virksomhedernes klimapåvirkning og arbejdsmiljø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125