23948sdkhjf

Ny specialpris til renoveringens ildsjæle

Egebjerg Mølle på Fyn belønnet med pris for det mod, der har fået en række mennesker til at blive ved at insistere på kvalitet. Og med vedholdenhed gjort møllen til en populær turistattraktion
Herning Bibliotek vandt i går prisen som Danmarks bedste renovering. Men den markante kulturbygning er ikke det eneste renoveringsprojekt, der blev hyldet ved Renover Prisens store uddelingsfest torsdag aften i København.

Lokale ildsjæle har i årevis knoklet for at forvandle den forfaldne Egebjerg Mølle på Sydfyn til en populær turistattraktion med et stort besøgstal.

De blev i aftes på Papirøen belønnet med Specialprisen, der for første gang uddeles i år.

Vedholdenhed og mod

”Hvert år er der indstillede projekter, som ikke scorer højt på alle bedømmelseskriterierne, men som udviser en vedholdenhed og et mod til at gøre noget anderledes. Dem vil vi gerne hædre med Specialprisen. Renoveringen af Egebjerg Mølle er et projekt drevet af stort personligt engagement og vilje til at trodse alskens forhindringer. Resultatet er blevet en oplevelsesrig mølle med en spektakulær glaskuppel i toppen, som har formået at trække besøgende til. Det har fortjent prisen”, siger Lars Axelsen, der er adm. direktør i GI.

Inspiration for flere

I år er tredje gang, at Realdania og GI uddeler Renover Prisen til et renoveringsprojekt i særklasse. Det er håbet, at vinderprojekterne vil inspirere til fremtidige renoveringsprojekter og være med til at sætte fokus på renovering i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125