23948sdkhjf

Anlægsnyt


REGION NORDJYLLAND

AABYBRO: Jammerbugt Kommunalbestyrelse har vedtaget, at der skal etableres et beplatningsbælte som skillelinje mellem et erhvervsområde og et endnu ikke kommunalt byggemodnet parcelhusområde ved Torngårdsvej i Aabybro.

PANDRUP: Jammerbugt Kommune har givet dispensation fra Lokalplan 53, så en bevaringsværdig bebyggelse på Slettestrandvej 131 i Hjortdal ved Fjerritslev kan rives ned.

Det vurderes, at huset med sit nuværende udseende ikke fremstår bevaringsværdigt. Huset er i meget dårligt stand, og det vil ikke være rentabelt at renovere det.

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Kommune har modtaget en del henvendelser fra brugere og gæster vedrørende utilfredsstillende parkeringsforhold omkring isstadion.

Der er gennemført et renoveringsprojekt ved isstadion, som fra start af indeholdt et ønske om et parkeringsprojekt med fuld asfaltering, opstribning og belysning rundt om hele hallen.

Parkeringsprojektet kunne imidlertid ikke gennemføres inden for renoveringsprojektets budget, viste det sig, og der er derfor kun udført et minimum af opretning af udenomsarealerne.

Såfremt parkeringsforholdene ønskes opgraderet, skal der derfor findes anden finansiering.

Sagen blev behandlet i Teknisk Udvalg forleden, og udvalget besluttede sig for at anbefale en nødtørftig opgradering af parkeringsforholdene til en overslagspris på 175.000 kroner.

REGION MIDTJYLLAND

KNEBEL: Syddjurs Byråd har sagt god for kondemnering af ejendommen Andrupvej 2 i Vrinners ved Knebel og givet påbud om nedrivning, med mindre der senest 15. oktober fremsættes et istandsættelsesforslag.

Kommunen har igennem de seneste to år været i dialog med ejeren af ejendommen, som er en ældre bindingsværksbygning opført i 1827. Bygningen, der er i fare for at styrte sammen, ligger tæt på Vrinners Bygade, og forfaldet er derfor synligt i byen. Naboerne er generet af nedfaldne bygningsdele, særligt strå fra taget og tagplader fra det tidligere slagtehus, som også er i en meget dårlig stand.

Bygningen har ikke været beboet de sidste 10-15 år, og omkostninger til en istandsættelse vil langt overstige bygningens værdi. Ejeren er flere gange blevet tilbudt tilskud til nedrivning, men har afslået dette og henvist til, at en istandsættelse var nært forestående.

Forfaldet er nu så omfattende, og generne for de omkringboende så store, at et nedrivningspåbud vurderes at være nødvendigt.

REGION SYDDANMARK

HADERSLEV: Haderslev Byråd har godkendt tillæg nr. 12 til Spildevandsplan 2014-2020 endeligt.

Vedtagelsen betyder, at Grundejerne på Tamdrup Strand kan kloakere fritidshusområdet. Kloakanlægget vil blive privatejet, og man ønsker at tilslutte direkte til Aarøsund Renseanlæg.

Fritidshusene på Tamdrup Strand er ikke udlagt til kloakering i henhold til gældende spildevandsplan.

NYBORG: Teknik- og Miljøudvalget i Nyborg Kommune så forleden på at oplæg fra turistchefen med en række idéer med fokus på øget brug af og øget tilgængelighed til naturen. Formålet er at styrke og opgradere Nyborg Kommune som destination for turister og gøre Nyborg Kommune til en attraktiv bosætningskommune. Grundlaget for oplægget er baseret på emner fra Idékataloget fra et afholdt borgermøde ”Fælles udfordringer – fælles løsninger”.

Teknik- og Miljøudvalget erklærede sig positivt indstillet overfor en realisering af ideerne, ligesom udvalget har sagt god for, at der udpeges en medarbejder i henholdsvis Natur og Miljø, Plan og Vej og Park og Natur for i samarbejde med turistchefen at omdanne idéerne til projekter.

Det vurderes, at der minimum er samlede anlægsomkostninger på cirka 900.000 kroner og årlige driftsomkostninger på cirka 60.000 kroner forbundet med projekterne.

KERTEMINDE: Miljø- og Teknikudvalget i Kerteminde Kommune har godkendt tillæg nr. 1 til Kerteminde Kommunes gældende spildevandsplan endeligt.

Tillægget er blevet udarbejdet efter ønske fra Lindø Port of Odense om at udvide sporet til portalkranen mod syd. Tillægget inddrager et større område udover portalkransporet primært syd for det eksisterende industriområde. Det samlede areal er kun delvist spildevandsplanlagt idet to mindre arealer er indeholdt i den gældende spildevandsplan. Disse arealer er også omfattet af tillægget. Da arealet påtænkes helt eller delvist befæstes, er det det nødvendigt med et tillæg til spildevandsplanen, der beskriver de fremtidige forhold.

Alle bassiner og ledninger til håndtering af regnvand i tillægget etableres og drives af Lindø Port of Odense.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.312