23948sdkhjf

Portproducent er ny hovedsponsor for landets største fodboldturnering

Hörmann har tegnet et-årigt sponsorat med DBU om pokalturnering
Landets fodboldklubber har taget hul på den landsdækkende pokalturnering under Dansk Boldspil-Union, DBU Pokalen. Og det er med den danske del af Europas største portproducent, Hörmann Danmark A/S, som ny hovedsponsor.

”Partnerskabet er en udvidelse af det mangeårige gode samarbejde, vi har haft med Hörmann omkring A-landskampe. DBU Pokalen er den største i Danmark og byder altid på masser af overraskelser fra start til slut, hvor vi tit ser mindre hold drille de helt store hold fra Alka Superligaen. Finalen byder hvert år på en fantastisk oplevelse – både for tilskuerne på stadion og de mange tusinder, der følger kampen på TV, og en sådan afvikling kræver en solid og seriøs partner. Og det har vi fået i Hörmann,” siger Katja Moesgaard, der er kommerciel direktør i DBU A/S, i en pressemeddelelse.

Passer godt ind i kulturen

Hos Hörmann, der leverer porte til private og industrien, er der ikke overraskende glæde over det nye sponsorat.

”DBU Pokalen er en bred og mangfoldig turnering, der omfavner hele Danmark fra græsrødder til eliten. Det passer rigtig godt ind i vores forretningskultur, og det er værdier, vi rigtig gerne vil være med til at udvikle yderligere. Vi ser frem til at gøre DBU Pokalen til en endnu større oplevelse for alle deltagere - både fans og spillere, siger adm. direktør Jan Rahbek fra Hörmann Danmark.

Aftalen mellem DBU og Hörmann Danmark løber i første omgang frem til næste sommer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11