23948sdkhjf

Ny forhandler af Nilfisk-Egholm i Aarhus

Det Vejle-baserede maskinfirma Vemas A/S har overtaget forhandlingen af Nilfisk-Egholm i Aarhus og på Djursland, så firmaet dækker hele Østjylland fra syd for Kolding til Randers
Vemas A/S i Vejle har udvidet sit forhandlerområde for Nilfisk-Egholm med hele Aarhus-området samt Djursland. I den forbindelse har firmaet etableret et værksted i Aarhus for på alle måder at være tæt på kunderne.

”Vi har forhandlet Nilfisk-Egholm siden 1996 og sælger rigtig mange maskiner i vores hidtidige område, der strækker sig fra syd for Kolding og nu altså helt op til Randers. Vi må bare konstatere, at Nilfisk-Egholm har den bedste maskine i denne klasse, og firmaet er samtidig meget lydhør over for kunderne, så der bliver hele tiden udviklet nye kundeorienterede løsninger”, siger David Jepsen, som er en af de tre indehavere af Vemas A/S og ansvarlig for have- og parkmaskiner.

Naturlig udvidelse

”For os er det en naturlig udvikling af virksomheden, at vi nu får Aarhus med. Vi har seks servicebiler og en lastbil på landevejene, og det tager jo kun lidt over en halv time at køre fra Vejle til Aarhus. Værkstedet i Aarhus skal først og fremmest anvendes i de tilfælde, hvor der er behov for en lift til maskinen. I langt de fleste tilfælde klarer vore montører service og reparationer ude hos kunderne. For kunderne betyder det en kortere nedetid ved service og reparationer, og for os betyder det mindre tidsforbrug og besparelser på transport af maskiner”, siger David Jepsen.

”Der kører i dag en del Nilfisk-Egholm i Aarhus, og dem vil vi naturligvis servicere, og vi vil også holde brugerkurser for denne kundegruppe. Vi vil gerne understøtte, at kunderne lærer deres maskiner at kende til bunds og får glæde af de seneste opgraderinger”, siger han.

Nem betjening

Vemas har maskiner og redskaber fra en lang række danske og udenlandske leverandører. Nilfisk-Egholm er kendetegnet ved at have sit eget redskabsprogram og en meget enkel til- og frakobling, som kun kræver anvendelse af et enkelt håndtag til at låse redskabet fast. Resten klares hydraulisk.

Én af de etablerede kunder i Aarhus er Byens Ejendomsservice, som kører med en City Ranger 2250 med feje-/sugeanlæg.

”Jeg har haft relationer til Vemas i mange år, og har derfor også handlet med firmaet. Vi er rigtig glade for, at Vemas nu også dækker Aarhus. Vi kører med den fjerde Nilfisk-Egholm i træk, og den fungerer rigtig godt uden ret mange omkostninger til vedligehold”, siger indehaver af Byens Ejendomsservice Svend Holst, der har kørt fire år med en nuværende maskine og overvejer at skifte til nr. fem.

”Jeg har faste aftaler med en række ejendomsfirmaer og erhvervsvirksomheder primært i Aarhus midtby, så jeg kører ca. to timer hver eneste dag med fejeopgaver. Alternativet for mig er håndkraft, så jeg er meget afhængig af maskinen og dermed også af hurtig og effektiv service”, siger Svend Holst, som er glad for at få Vemas endnu tættere på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156