23948sdkhjf

Høj bevidsthed om sikkerhed

Entreprenørerne er meget opmærksomme på at holde afspærringer i orden
Der skal ikke sjuskes med sikkerheden på og ved arbejdsstederne.

Sikkerheden er blevet solidt opgraderet gennem de senere år. Entreprenørerne er meget opmærksomme på, at afspærringsmaterillet skal være i orden.

Det er den positive opfattelse, som salgsdirektør Thomas Brinkmann-Pedersen fra salgsselskabet Erenfred Pedersen A/S fik bekræftet på de netop afviklede Have & Landskab-messe i Slagelse. På en af Erenfred Pedersens stande skiltede firmaet i bogstavelig forstand med skilte. Og Thomas Brinkmann-Pedersen vurderer, at entreprenørerne generelt har sat overliggeren meget højt, når det kommer til kvaliteten af afspærringer.

Frygt for ulykker

”Der er ingen tvivl om, at entreprenørerne har en frygt for, at der skal ske ulykker i forbindelse med deres arbejder rundt om. Vi kan mærke, at bevidstheden er øget.

Gammelt afspærringsgrej udfases til fordel for nyt. Blandt andet kan vi se, at moderne afspærringsgitre i plast bruges mere og mere i stedet for gammeldags materiel med lægter, som dels ikke holder så godt og dels ikke er så stabile, fortæller Thomas Brinkmann-Pedersen.

Erenfred Pedersen A/S med hovedafdeling i Aalborg og afdelinger i Kolding og Hedehusene satser på at kunne lever alt i skilte og afspærringer til anvendelse i forbindelse med udgravninger og opgravninger.

”Vi leverer ikke faste skilte til stationære placeringer, men skiltning- og afspærringsmateriel typisk til graveentreprenører”, siger salgsdirektør Thomas Brinkmann-Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221