23948sdkhjf

Centerbyggeri i Middelfart opruster med ny hjemmeside

Interessen for nyt bycenter i Middelfart er stor og derfor lancerer kommunen en hjemmeside om byggeriet.
Middelfart Midtby er i disse år under forvandling i takt med, at byggeriet af Nytorv tager form.

Det nye bycenter på Nytorv i Middelfart med 42 boliger, store butikslejemål og kommunens nye samlede rådhus er tegnet af Henning Larsen Architects og bliver på alle måder et vartegn for Middelfart, når det står færdigt i 2017.

Allerede nu er interessen for projektet stor og derfor lancerer kommunen en ny hjemmeside om byggeriet.

”Vi er blevet mødt med en overvældende interesse for byggeriet – ikke bare det endelige resultat, men også selve processen. De to ting, vil vi gerne sætte fokus på med den nye hjemmeside. Og så ved vi godt, at når man omdanner en stor del af midtbyen til en byggeplads, så påvirker det rigtigt mange mennesker – derfor har den nye hjemmeside også samlet informationer særligt henvendt til naboerne”, siger projektchef Henrik Mott Frandsen.

Den store interesse for projektet kan også ses på facebooksiden ”Nytorv – nyt bycenter og rådhus i Middelfart”, som åbnede inden sommerferien og allerede har fået over 800 venner uden, at det har været annonceret nogen steder.

”Vi prøver fra projektets side at spille på flere tangenter i kommunikationen for at udbrede kendskabet til Nytorv. Der er nogen, som bare gerne vil vide, hvornår vi ændrer på trafikken i området, så kan de få en sms – det er der over 400, som benytter sig af i dag. Andre vil måske gerne se detaljerne i tegninger på hjemmesiden og andre igen synes, det er fedt at følge byggeriet helt tæt på via facebook. Her kommer også en konstruktiv dialog om projektet, som gør os klogere på, hvordan vi kan indrette os bedst muligt, mens byggeriet står på”, siger kommunaldirektør Steen Vinderslev.

En naturlig aktie

Henrik Mott Frandsen er dialog med alle interessenter i projektet og tager også telefonen, når folk ringer med spørgsmål til byggeriet.

”Jeg møder rigtig mange positive mennesker, som spørger interesseret ind til byggeriet. Ud over interessen for det endelige resultat, så har naboer og erhvervsdrivende en naturlig aktie i processen – derfor inviterer vi løbende til dialogmøder og informerer om, hvordan de konkrete byggefaser påvirker i dagligdagen. Her synes jeg, vi er blevet taget godt imod og den kritik, der har været af for eksempel skiltningen eller støjen fra byggepladsen, den har vi forsøgt at bruge konstruktivt. Nu får naboerne et særligt punkt på hjemmesiden, hvor vi løbende lægger materiale ud”, siger Henrik Mott Frandsen.

Projektchefen svarer gerne på spørgsmål, og et team sidder klar til at fortælle om projektet løbende.

Målet med den nye hjemmeside er at få udbredt kendskabet til byggeriet og informere løbende om projektets faser og hvordan byggepladsen kan påvirke området i midtbyen.

brahe

Middelfart Midtby
Det nye bycenter kommer til at bestå af 42 boliger, af 3.000 kvm butiksarealer og så et nyt rådhus, som skal have plads til 350 medarbejdere. Rådhuset bliver et ”byens hus” med lokaler i stueplan, som foreninger og andre kan bruge til lokale arrangementer for byens borgere.
Adressen er Østergade 9-11, hvor Middelfart Bycenter A/S, Middelfart Sparekasse, Kvickly Middelfart og Middelfart Byråd bygger det nye bycenter og rådhus.
Projektet kan følges på www.nytorvmiddelfart.dk og på facebook www.facebook.com/nytorvmiddelfart
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11