23948sdkhjf

Arkil vinder asfalt-udbud i Sønderborg

Arkil skal de næste fire år stå for asfaltarbejdet i byerne i Sønderborg Kommune
Anlægsentreprenøren Arkil skal de næste fire år udføre asfaltarbejdet i Sønderborg Kommunes byområder.

Kontrakten til mindst 30 mio. kroner omfatter alt asfaltarbejde i byerne i kommunen og supplerer dermed den kontrakt, som Arkil i forvejen har med Sønderborg Kommune, der omfatter asfaltarbejde uden for byzonerne.

”Der er tale om en rammeaftale, som bygger på en forventning om 450.000 kvm belægning i fire år til og med udgangen af 2018. Arkil fik flest point i forhold til kriterierne om samarbejde, anvendelse af genbrugsmaterialer og ansættelse af elever, som udgør den ene del af vurderingsgrundlaget – men Arkil var også billigst, hvilket er den anden, vigtige del, vi naturligvis forholder os til. Så der var ikke tvivl om, at det var dem, vi skulle tegne kontrakt med", siger formand for teknik- og miljøudvalget i Sønderborg Kommune, Frode Sørensen (S).

Fire prækvalificerede

Arkil har i forvejen en asfaltfabrik i Skrydstrup og entreprenørafdeling i Sønderborg, og anlægsentreprenøren vandt kontrakten i konkurrence med tre andre prækvalificerede entreprenører.

Aftalen omfatter dækkende belægning på stier og veje, større reparationer og kørebaneafmærkning i forbindelse med nye slidlag. Der er dog tale om en fleksibel kontrakt idet, at aftalte strækninger og belægningstyper kan justeres undervejs efter fælles aftale. Udvælgelsen af strækninger sker på baggrund af en vurdering af skader og trafik og koordineres med planlægningen af ledningsarbejder.

Den nye kontakt rummer mulighed for forlængelse i yderligere to år efter gensidig forhandling
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172