23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

SMØRUM: Teknik- og Miljøudvalget i Egedal Kommune anbefaler, at projektforslaget for etablering af et solvarmeanlæg i Ledøje godkendes.

Smørum Kraftvarme A.m.b.a. har fremsendt projektforslag, der omhandler etablering af et solvarmeanlæg på 12.000 kvm på et fem hektar stort areal ved Råbrovej.

REGION SJÆLLAND

SORØ: Sorø Byråd har frigivet penge til byggemodning af Klokkergården.

I slutningen af 2014 besluttede byrådet at afsætte penge til indledende undersøgelser forud for den planlagte byggemodning af Klokkergården. De indledende undersøgelser er nu gennemført, og den resterende del af bevillingen er frigivet. Derudover er der bevilget og frigivet yderligere et beløb, da adgangsvejen til Klokkergården er ændret til en dyrere løsning efter dialog med Kulturstyrelsen.

Det er planen, at anlægsarbejdet sættes i gang hurtigst muligt i det kommende forår.

REGION SYDDANMARK

SØNDERBORG: Nørreskov-Skolen har gjort Sønderborg Kommune opmærksom på, at det cirka 200 meter lange trådhegn mellem SFO-legepladsen og Nørregade er nedslidt, og at jord fra skråningen skylles ud på fortov­et, når det regner.

Forvaltningen har udarbejdet et løsningsforslag, der omfatter afgravning af muld, etablering af ny plantestensvæg, drænarbejde samt udskiftning af trådhegn til en samlet anlægsudgift på 270.000 kroner.

Sønderborg Byråd bliver på sit møde onsdag bedt om at frigive de 270.000 kroner.

REGION MIDTJYLLAND

ØSTBIRK: Horsens Byråd har vedtaget et tillæg til spildevandsplanen, som vedrører separatkloakering i Østbirk. Forsyningen Horsens Vand A/S får derved mulighed for at separatkloakere de fælleskloakerede oplande i Østbirk, hvor de enkelte ejendomme skal sørge for, at regn- og spildevandet på grunden bliver separeret og tilslutningen til forsyningens ledninger i vejen sker korrekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109