23948sdkhjf

Aalborg genudbyder fjordpark

Bud over budget fører til annullering og planer om genudbud i Aalborg, hvor nedslidt friluftsbad og omkringliggende arealer skal have et løft og hænge bedre sammen
Man er ikke er nået i mål økonomisk med buddene fra de prækvalificerede på de seks storentrepriser på Vestre Fjordpark i Aalborg.

Derfor har man besluttet at annullere licitationen, oplyser projektleder Anders Toft Hougaard fra Aalborg Kommunes by- og landskabsforvaltning til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

”Det er rigtig ærgerligt”, siger han og påpeger, at der er tale om en ”anseelig overskridelse” af budgettet på 65 mio. kroner, der også dækker rådgiverhonorar. Nærmere overskridelsen ønsker han ikke at komme.

”Der vil nu pågå en omprojektering, og så vil vi komme med et nyt udbud hurtigst muligt”, forklarer han og understreger, at man vil se på justeringer og optimeringer, som ikke kommer til at gå ud over funktionaliteten og æstetikken.

”Det er en proces, vi skal igennem med rådgiver (Orbicon red.)”, siger han.

Blandt andet vil de sammen se på, om det giver mening at samle nogle af entrepriserne, og håbet er, at både nye og allerede kendte tilbudsgivere vil vise interesse for det kommende genudbud, fremhæver Anders Toft Hougaard.

Lommeregner er klar igen

Klar på et genudbud er man hos Jorton A/S, der var blandt tilbudsgiverne på storentreprisen på jord-, beton-, og anlægsarbejde, råhus og tømrer-, murer-, og malerdelen.

Her var man ikke blandt de billigste tilbudsgivere, oplyser Allan Harboe, afdelingschef i Jorton A/S og fremhæver, at virksomheden har en stor tiltro til, at kommunen vil finde besparelserne, så Aalborg når i hus med projektet.

”Vi vil selvfølgelig gerne regne på det igen, for det er et spændende projekt i Aalborg. Men det er klart, at nu skal kommunen lige rette på det”, siger han og påpeger, at ”det er klart, at må må gå lidt på kompromis med det ambitiøse projekt”, men at der synes at være flere besparelser at hente, hvor man i sidste ende fortsat vil komme ud med et flot projekt.

De prækvalificerede
Blandt de prækvalificerede til de nu annullerede storentrepriser var:

Jord, beton og anlæg:
Arkil Anlæg A/S
Jorton A/S
M. Thomsen Støtt A/S
Per Aarsleff A/S
Vennelyst – Ingeniør & Entreprenørforretning

Kystanlæg og vandbygning:
Arkil Fundering A/S
C. G. Jensen A/S
Ivan Jacobsen Entreprenørfirma A/S
Munck Havne & Anlæg
Per Aarsleff A/S

Råhus:
A. Enggaard A/S
Jorton A/S
M. Thomsen Støtt A/S
Per Aarsleff A/S

Tømrer, murer og maler:
Enemærke & Petersen A/S
Ferd. Færch & Co. A/S
Jorton A/S
TL BYG A/S
Tømrer & snedkerfirmaet Frede D Nielsen

Installationer:
Bravida Danmark A/S
Kemp Lauritzen A/S
Strøm Hansen A/S
Uggerly Installation A/S

Anlægsgartnerarbejder:
Enggaard A/S - Aalborg
Hirtshals Entreprenørforretning A/S
Malmos A/S
OK Nygaard A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094