23948sdkhjf

Midtjysk entreprenør går mod nyt rekordår

Totalentreprenøren JFP A/S øger både omsætning og indtjening i første halvår og forventer, at omsætningen runder 750 mio. kroner i 2015
Totalentreprenørvirksomheden JFP A/S fra Herning styrer mod et rekordår i 2015. Regnskabet for årets seks første måneder viser således fremgang på top- og bundlinje.

Omsætningen er steget med 75 mio. kroner til 353 mio. kroner, mens overskuddet er øget fra 18 til 22 mio. kroner. Samtidig lander entreprenøren en for byggebranchen ganske god overskudgrad på 6,2 procent.

”Det er klart, at vi glæder os over en stigende omsætning. I første halvår af 2014 havde vi tilsvarende en omsætning på 278 mio. kroner, og det gav os en rekordomsætning på 563 mio. kroner. Men mindst lige så vigtigt er det, at indtjeningen følger med – det giver ro og tryghed for medarbejdere, underleverandører og bygherrer”, siger adm. direktør og anden generation af det familieejede firma, Jesper Friis Kühlwein Poulsen i en pressemeddelelse.

På baggrund af det første halvår forventer han derfor en samlet omsætning for hele 2015 på cirka 750 mio. kroner og et overskud på cirka 45 mio. kroner.

JPF A/S har på det seneste vundet licitationer på sygehusbyggerierne DNV Gødstrup ved Herning og DNU Skejby ved Aarhus, der er blevet et af entreprenørfirmaets fokusområder Et kommende område er OPP-projekter, da man her ifølge Jesper Friis Kühlwein Poulsen ikke alene konkurrerer på prisen, men også på driftsomkostningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141