23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

DRAGØR: Kommunalbestyrelsen i Dragør Kommune har besluttet at ændre anvendelsen af området Vierdiget Skole fra offentligt formål/skole til boligformål.

Dermed kommer Lind & Risør A/S, som vandt udbuddet om køb af grunden, et skridt nærmere opførelse af det projekt, de i konkurrencen har lagt op til.

Der er lagt op til at etablere tæt-lav boligbyggeri til både seniorer og børnefamilier.

Planforslaget er fremlagt til høring i 12 uger fra den 22. juni 2015 og kommunalbestyrelsen vil derefter tage endelig stilling til sagen.

STENLØSE: Der er åbnet op for, at området på hjørnet mellem Frederikssundsvej og Krogholmvej i Stenløse kan fortættes.

Lokalplanen opdeler området i tre delområder: Delområde A udlægges til bolig og institutionsformål. Plejecenteret Damgårdsparken skal udvides. Delområde B udlægges til bolig og erhvervsformål. Den ubenyttede biograf kan genanvendes eller evt. nedrives. Delområde C udlægges til boligformål.

Lokalplanforslaget vil være i offentlig høring fra den 30. juni til den 25. august 2015.

REGION NORDJYLLAND

VILS Der en ny lokalplan under udarbejdelse i Morsø Kommune for et nyt boligområde i Vils.

Der er i lokalplanforslaget lagt vægt på at skabe et attraktivt område med mulighed for lavenergibyggeri og boliger med en arkitektonisk kvalitet og store byggegrunde. Bebyggelsesplanen er tidssvarende, åben-lav bebyggelse, der tilgodeser landskabet karakter og kontakten til den omkringliggende by.

Ved byggeri i op til to etager gives gode muligheder for at etablere lavenergibebyggelse.

Lokalplanen har til formål at sikre de landskabelige træk i det kuperede landskab med udsyn til å, marker og by. Derfor indeholder lokalplanforslaget bestemmelser om bebyggelsens placering, højde og udseende, adgangsforhold, samt principper for udstykning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111