23948sdkhjf

Byggematerialeproducent udvider med jysk fabrik

Combimix AB, der producerer spartel og mørtelprodukter, øger produktionskapaciteten og udvider sortimentet med overtagelsen af Drymix A/S
Den svensk-baserede men danskejede virksomhed Combimix AB, der fremstiller spartel og mørtelprodukter, overtager med virkning fra 1. august 2015 tørmørtelvirksomheden Drymix A/S med fabrik i Galten vest for Aarhus og opretter et dansk datterselskab.

”Fabrikken giver os optimale, fleksible rammer for produktion af tørmørtelprodukter, anhydrit og gulvspartel i høj kvalitet, idet vores sortiment bliver udvidet med Drymix’ anhydrit-produkter”, siger Steen Anderson, direktør for det nye selskab, Combimix Aps i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Foreløbig har vi rigeligt at lave i Københavnsområdet, og vi har haft brug for den ekstra produktionskapacitet. Men købet rummer andet og mere end en udvidelse af kapaciteten. Med en fremskudt bastion vil vi selvfølgelig satse på vækst i Vestdanmark”.

Hos Drymix A/S er man glade for opkøbet.

”Vi har i nogen tid ønsket at finde en køber til fabrikken, og vi ser Combimix som den bedste løsning”, siger Jens Erik Jensen, der er ansvarlig for salg og rådgivning i Drymix A/S.

Han fremhæver, at der er lavet aftaler om at fortsætte samarbejdet med virksomhedens nuværende kunder, leverandører og samarbejdspartnere, at sortimentet bliver tilpasset med både Combimix- og Drymix-produkter, at virksomhedens blandemester Michael Pedersen fortsætter i produktionen, og at han selv i en overgangsperiode vil arbejde med overførsel af viden, igangværende aftaler samt igangsætning af nye medarbejdere.

Hvor mange nyansættelser, der bliver tale om, vides endnu ikke.

jsk

Combimix
Combimix er en svensk virksomhed fra 2001, som indgår i det danske Aktieselskab Fenrisulven. Combimix, der har omkring 50 ansatte, har salg af spartel- og mørtelprodukter i Danmark, Sverige, Norge og USA. Produktionen ligger i Sverige og Danmark, hvor der også er salgsafdelinger. Salgsafdelinger findes også i Norge og USA.
I Danmark er der produktion i Gadstrup og nu også fredmadrettet i Galten. Salg og produktion i Danmark samles per 1. august i det helejede datterselskab Combimix Aps, hvor Steen Anderson er direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157