23948sdkhjf

Byggecenterkæde holder fast i udvidede åbningstider

Landets håndværksvirksomheder får også fremadrettet mulighed for at gøre brug af Starks udvidede åbningstider
I foråret valgte Stark at udvide åbningstiderne i samtlige af byggecenterkædens 90 forretninger i Danmark og på Grønland.

En beslutning, som de holder fast i, da kunderne har taget godt imod initiativet, påpeger salgsdirektør Britta Stenholt.

”Tilbagemeldingerne har været meget positive, og det er faktisk gået endnu bedre, end vi forventede”, siger hun til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Betyder det, at I overvejer at udvide åbningstiderne yderligere?

”Vi startede i marts og vil gerne se et års cyklus, inden vi vurderer yderligere på, hvordan vi skal forholde os”, lyder det fra salgsdirektøren, der i en pressemeddelelse gør det klart, at de udvidede åbningstider sammen med byggecenterkædens døgnåbne forretning på Fragtvej i København afspejler ambitionen om at skabe de bedst mulige rammer for og omkring håndværkerens arbejde.

Skaber fleksibilitet

”De udvidede åbningstider gør, at kunderne i langt højere grad selv kan tilrettelægge tiden fleksibelt efter deres behov – helt i tråd med tidsånden. En håndværker, der henter sine materialer i de tidlige morgentimer eller sent om eftermiddagen, undgår for eksempel lettere myldretidstrafikken, så arbejdstiden udnyttes mere effektivt. Det betyder igen, at han får lettere ved at skabe værdi for sine egne kunder”, siger hun.

Om det betyder, at den døgnåbne forretning i fremtiden bliver suppleret af andre, afvises ikke.

”Vi har ingen konkrete planer endnu, men vi kigger løbende på det”, siger Britta Stenholt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14