23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

HILLERØD: Vejdirektoratet har nu valgt en ny stibro ved Overdrevsvej i Hillerød til erstatning for den bro, der blev påkørt og faldt ned i november sidste år. Den nye stibro vil blive opført i november i år.

Der er tale om en meget enkel bro fremstillet i corten stål, der har den særlige egenskab, at det patinerer med et beskyttende rustlag, som øger levetiden for broen. Samtidig vil den patinerede bro indgå på en mere naturlig måde i omgivelserne. Den gamle bro var lavet af beton.

Stibroen fremstilles i Holstebro og fragtes derefter til Hillerød, hvorefter selve montering går i gang, så den kan åbne til november.

Den gamle bro blev ødelagt, da en lastvogn med en lift på ladet påkørte broen. Liften var ikke slået ordentligt sammen og derfor for høj til at komme under.

REGION SYDDANMARK

HADERSLEV: : Det indstilles til byrådet., at der meddeles en tillægsbevilling på 480.000 kroner til anlægsbevillingen og rådighedsbeløbet til Sundhedscenter Vojens.

Bevillingen skal bruges til at forbedre adgangs- og parkeringsforholdene for handicappede, ved at der etableres blandt andet yderligere to parkeringspladser så tæt ved elevatoren som muligt.

Teknik og Miljø i Haderslev Kommune skønner, at en forbedring af adgangs- og parkeringsforholdene ved Sundhedscenter Vojens omfattende blandt andet etablering af to parkeringspladser (4,5 x 8 meter), et vende-/afsætningsareal, kørefast belægning samt afgrænsning mellem gående og kørende trafik vil kunne udføres for 480.000 kroner inklusiv projektering og uforudsete udgifter på 10 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141