23948sdkhjf

Kollapset hal er nu genudbudt

Københavns Kommune prøver igen med nyt udbud på ombygning af den kollapsede Club Danmark Hallen
Den oprindelige licitation endte med bud på mellem 23 og 42 mio. kroner over budgettet på 56,5 mio. kroner. Det betød, at Københavns Kommune i sidste måned valgte at annullere licitationen på genopbygningen af den kollapsede Club Danmark Hallen i Valby.

Nu har Københavns Kommune så offentliggjort det nye udbud, og der er som i det første udbud fra december sidste år fortsat tale om en hovedentreprise på nedrivning og ombygning af hallen, hvis tag kollapsede i december 2010.

Byggeri København har efter annulleringen ville indgå i en dialog med de bydere, som var prækvalificerede i det første udbud, om mulige optimeringer og besparelser på projekter.

Men det fremgår ikke af det nye udbud, om der er ændret på det oprindelige budget på 56,5 mio. kroner. Der er ligeledes fortsat tale om nedrivning og ombygning af den eksisterende idrætshal. Hvor det oprindelige udbud talte om en opgave omfattende cirka 8.500 kvm, taler det nye udbud nu om byggeri på mellem 8.000 og 8.500 kvm, der udføres som kombineret renovering og nybyggeri samt en facadelukning af den eksisterende bygning.

Kommunen forventer at skulle prækvalificere fem entreprenører til opførelsen af Club Danmark Hallen, som skal stå klar i starten af 2017.

På grund af ferie har det ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Byggeri København under Københavns Kommune eller rådgiveren, arkitektvirksomheden Christensen & Co A/S.

Se udbuddet af ombygningen af Club Danmark Hallen .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109