23948sdkhjf

Bro er på kant med lokalplan

Odense Kommune erkender, at Byens Bro ikke holder sig inden for et markeret område i lokalplanen men afviser, at det betyder, at lokalplanen er brudt
Nye målinger fra landinspektør Steen Jørgensen fra selskabet Geopartner viser, at Odenses nye vartegn, Byens Bro mellem centrum og havnen, ikke holder sig inden for det område, der fremgår af lokalplanen, skriver Fyens Stiftstidende.

Hos kommunen erkender man ”en mindre afvigelse fra lokalplanen i form af, at det kortbilag, der er i lokalplanen, ikke svarer præcist til der, hvor broen går ned”, oplyser adm. direktør Anne Velling fra By- og Kulturforvaltningen i Odense, som fastholder, at lokalplanen er overholdt, da kommunen vurderer, at afvigelsen er inden for rammerne i lokalplanen.

”Efter vores vurdering har det ikke været en væsentlig forudsætning i lokalplanen, at stibroen blev opført nøjagtigt inden for de markerede byggefelter”, forklarer hun blandt andet.

Forundret borger og grundejer

Finn Thomsen, der ejer arealet nord for Byens Bro, som han ligger i juridisk strid med Odense Kommune om, undrer sig over, at kommunen mener, at den må bygge broen uden for det anviste areal i lokalplanen.

”Hvis én af vi andre havde overtrådt noget som helst, så skal de nok være der med den store kæp”, siger han.

Om også borgerne i Odense Kommune må bygge udenfor de kort, der indgår i lokalplanerne, svarer Anne Velling:
”Det kan jeg ikke lige generalisere i forhold til”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11