23948sdkhjf

Byggecenterkæde ruster håndværkere til nyt bygningsreglement

I samarbejde med Energistyrelsens Videncenter for energibesparelser i bygninger vil Stark opruste landets håndværkere til det nye bygningsreglement
Det forventes, at det nye bygningsreglement, BR15 vil blive indfaset fra august i år, og i den forbindelse lancerer byggecenterkæden Stark og Energistyrelsens Videncenter for energibesparelser i bygninger nu sammen en landsdækkende seminarrække, som skal være med til at klæde landets håndværkere på til de nye regler.

Er man som håndværker ikke på forkant med ændringerne, er der nemlig risiko for at komme i klemme i forbindelse med blandt andet energirenoveringer, hvor kravene skærpes, lyder det.

”Det nye bygningsreglement kan være en kompleks størrelse for håndværkeren, og er han ikke i stand til at navigere rundt i de nye krav, får det hurtigt konsekvenser for ham. Vi ønsker at give håndværkeren en hurtig og overskuelig orientering om de regelændringer, som er direkte relevante for ham. Noget som ligger i naturlig forlængelse af hele vores grundtanke om løbende at optimere håndværkerens daglige arbejde via alt lige fra effektiv levering af kvalitetsbyggematerialer til nyttig viden om byggeriet”, siger Jørgen Holmgaard, kommerciel direktør i Stark i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at BR15-vidensværktøjer vil blive gjort tilgængelige på byggecenterkædens hjemmeside.

Seminarerne vil blive afholdt i lokale Stark-byggecentre over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126