23948sdkhjf

Moestrup Alufacader henter ledelseskræfter ind udefra

Henrik Olsen er blevet ansat som direktør hos Moestrup Alufacader, der er i vækst og derfor nu styrker ledelsen
Hos Moestrup Alufacader ApS, der har produktion i Tune mellem Greve og Roskilde, har man besluttet at hente ekstra ledelseskræfter ind udefra.

Valget er faldet på Henrik Olsen, der blandt andet har haft titlen som kædedirektør for Optimera Danmark, og opgaven for den nye direktør bliver først og fremmest at sikre vækst til Tune-virksomheden, der mærker stigende efterspørgsel på de mange indendørs og udendørs alu-løsninger til byggeriet.

”Henrik Olsen har arbejdet hele sit liv i byggebranchen. Med sit store netværk og viden om både arbejdsprocesser, løsninger og markedets behov kan han bidrage til, at Moestrup Alufacader styrker sin position og opnår de opsatte mål”, siger Niels Moestrup i en pressemeddelelse.

Henrik Olsen kalder selv de nye udfordringer hos Moestrup Alufacader for et drømmejob.
”Det er et drømmejob, fordi jeg i langt højere grad selv har hænderne på projekterne og har mulighed for at gå i dialog med kunder og rådgivere om at levere den rigtige løsning. Den menneskelige kontakt er stadig en afgørende forudsætning for at kunne levere tryghed og tillid, der er fundamentet for vækst”, siger han.

Blå bog: Henrik Olsen
Henrik Olsen er udlært fra Søndersø Trælast på Fyn, hvor han i 1987 blev direktør.
I 1994 gik turen til byggefirmaet Sønderjyden A/S i Rødekro ved Aabenraa, hvor han var salgs- og marketingchef og sad i ledelsen af virksomheden, der senere blev solgt til Skanska.

Henrik Olsen blev i 1999 hentet tilbage til en trælasthandel - denne gang som direktør for Johan Mogensen Trælast i Korsør. Virksomheden var dengang en del af Holten-Lange Gruppen, der senere blev solgt til DLH. DLH-gruppens trælasthandler blev efterfølgende opkøbt af Saint-Gobain, der omdøbte virksomhederne til Optimera. Her var Henrik Olsen projektchef og blev senere udnævnt til kædedirektør.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11