23948sdkhjf

HusCompagniet gør klar til europæisk ekspansion

Landets største typehusfirma bliver en del af kapitalfonden EQT og gør klar til øget satsning i Tyskland og Sverige
Landets største typehusfirma får nu flere muskler til at fortsætte den vækststrategi, der er lagt med fokus på Sverige og Tyskland.

Det sker efter, at HusCompagniet er solgt til selskabet EQT VI, som er en del af kapitalfonden EQT Partners .

Sidste år solgte HusCompagniet 1.010 huse i Danmark, Sverige og Tyskland. Og selskabet fortsætter de lovende takter i indeværende år, hvor begyndende økonomisk opsving øger interessen for husbyggeri igen.

I indeværende år er der solgt 625 huse herhjemme, og forventningen er at sælge 100 huse på det tyske marked i år.

For HusCompagniets koncernchef, Steffen Baungaard, betyder ejerskiftet nye muligheder for vækst, og han glæder sig til at samarbejde med EQT.

Den hidtidige ejer, kapitalfonden FSN Capital, har ejet HusCompagniet i fire år, og før det ejede den danske kapitalfond Axcel HusCompagniet fra 2006 til 2011.

”Først tog vi turen op gennem de danske divisioner med Axcel, og senest har vi sammen med FSN formået at gå helt til tops i den danske superliga, hvilket er en kæmpe bedrift i dette marked. Nu glæder vi os helt vildt til at indtage den europæiske champions league med EQT i ryggen,” siger Steffen Baungaard.

Åbenlyst vækstpotentiale

Han ser et stort potentiale i at træde endnu mere på speederen med at markedsføre huse i stærkt skandinavisk design over for svenske og især tyske huskunder.

”Tyskland besidder et åbenlyst vækstpotentiale for os, og sammen med EQT gør vi nu klar til at satse endnu hårdere på tysk succes. Siden åbningen af det første kontor i 2012 har salget været stigende, og vi planlægger at åbne det tredje salgskontor ved Hamborg i år og har meget høje forventninger til markedet”, siger Steffen Baungaard.

Han understreger, at der ligeledes er gode vækstmuligheder i Sverige, hvor selskabet er etableret i Malmø samt ikke mindst Göteborg, der især er vækstforventninger til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141