23948sdkhjf

Rahbek Brande A/S vinder stor ordre på Sjælland

VVS-installatøren skal levere vvs-installationer og ventilation til 60 almennyttige familieboliger i Ølstykke
Den midtjyske vvs-installatør Rahbek Brande A/S har vundet en stor ordre på Sjælland.

Ordren omfatter vvs-installationer og ventilation til 60 almennyttige familieboliger på Egevænge i Ølstykke nord for København.

Det nye og meget moderne boligbyggeri på Egevænge i Ølstykke bygges i tre niveauer med fuld parkeringskælder.

Byggeriet er med til at sætte nye standarder for almennyttigt boligbyggeri med forskudte plan, energikrav 2020 og fjernvarme leveret fra nyt bioanlæg.

“Det er vores største vvs- og ventilationsleverance på Sjælland indtil nu, og byggeriet på Egevænge er et spændende byggeri på grund af den anderledes arkitektur. Byggeriet udføres i forskudte plan, hvor stueplan nogle steder er højeste niveau og tredje sal andre steder er højeste niveau. Alle badeværelser leveres præfabrikeret og komplette og hejses ned i byggeriet. Vores opgave er at få alt til at fungere med vand, afløb, varme og ventilation. Det er en opgave, der passer godt til os, fordi den både omfatter vvs og ventilation, og vi er glade for igen at kunne vise det jyske flag på Sjælland”, siger vvs-installatør og partner i Rahbek Brande Gert V. Larsen.

O. Adsbøll & Sønner er totalentreprenør på projektet.

”Vi valgte Rahbek Brande til opgaven, fordi vi vurderede, at de var de rigtige til opgaven, og fordi de havde en fornuftig pris. Det er vigtigt for os på sådanne projekter, at vvs- og ventilationsleverancen ligger hos samme underleverandør, men endnu vigtigere er, at aftaler overholdes, kommunikationen er god og samarbejdet glider”, siger projektdirektør Ib Wulff Andersen fra O. Adsbøll & Sønner i en pressemeddelelse.

Danske Almennyttigt Boligbyggeri (DAB) er bygherre, Dorte Mandrup Arkitekter er arkitekt og O. Adsbøll & Sønner A/S totalleverandør på byggeriet, som skal stå klar i marts 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156