23948sdkhjf

Hotelkæde opfører nyt hotel i København

Scandic Hotels bygger nyt hotel med 370 værelser i Kødbyen i København og får dermed sit niende hotel i hovedstaden
Skandinaviens største hotelkæde, Scandic Hotels, har otte hoteller i København med i alt knap 1.800 værelser.

Men det er svært for kæden at følge med efterspørgslen, og derfor opfører Scandic Hotels nu et nyt hotel i Kødbyen med 370 værelser, der slår dørene op i starten af 2018.

Kødbyen er i de seneste år blevet populær blandt både københavnere og turister, der her kan opleve en mere rå og autentisk del af København.

”Tendensen går i retning af, at hotelgæster gerne vil mærke pulsen i byen. Når de forlader hotellet, ønsker de at træde direkte ud i byens liv. Derfor bliver det nye Scandic i Kødbyen også en del af nærmiljøet med en rigtig god restaurant, som skal tilbyde oplevelser til både turister og københavnerne,” siger adm. direktør Jens Mathiesen fra Scandic Hotels.

Jens Mathiesen forventer, at placeringen af hotellet og kombinationen af flot arkitektur og kreativ indretning vil øge Scandics markedsandel også i de perioder, hvor der ellers er lavere efterspørgsel på hotelværelser i København.

”Vi kan som de første tilbyde gæster at bo i Kødbyen, som er det område i København, der udvikler sig mest lige nu. Det er en unik position, som vil betyde, at vi kommer til at tage markedsandele fra de øvrige hotelkæder,” fastslår Jens Ma­thiesen.

Hotellet får en konferencedel med plads til op mod 550 konferencegæster, hvor den største konferencesal får plads til 440 personer.

”Hotellet udvikles, så det bliver en integreret del af Kødbyen. Vi har stor respekt for lokalmiljøet og ønsker et levende hotel, hvor man kan gå ind fra gaden til en spændende restaurant, der tiltrækker københavnerne. Det bliver også muligt at booke mødelokaler med kreativ indretning, der henvender sig til såvel små virksomheder som store børsnoterede selskaber”, siger Jens Mathiesen.

Efterspørgslen på hotel­overnatninger i København ventes at øges med mere end tre procent i det kommende år, hvorfor Scandic Kødbyen ventes at styrke Scandics markedsposition og omsætning. brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14