23948sdkhjf

NCC udvider boligudvalget i Vedbæk

140 familieboliger og en daginstitution er i tankerne på det grundstykke i Vedbæk, som NCC Bolig netop har købt af Freja Ejendomme
NCC Bolig har købt området Henriksholm II i Vedbæk af Freja Ejendomme for et ukendt beløb.

Området består af godt 60.000 kuperede kvm med fredskov, sø og slette, og NCC planlægger at udvikle godt 20.000 kvm rækkehuse og lejligheder på grundstykket.

”Vi er glade for, at NCC har skrevet under på at udvikle den sidste del af den gamle forsvarskommando til et nyt spændende boligområde. NCC har store ambitioner med projektet, og vi glæder os til at følge arbejdet fra sidelinjen”, siger Karen Mosbech, direktør i Freja Ejendomme i en pressemeddelelse, hvor Torben Modvig, adm. direktør i NCC Bolig gør det klart, at Henriksholm er ”præcis den type område, som NCC er gode til at udvikle”.

”Arealet har mange landskabsmæssige kvaliteter, og vi arbejder på en helhedsplan der sikrer, at disse kvaliteter videreføres i boligprojektet”, siger han.

Primært rækkehuse

Før helhedsplanen foreligger, og de politiske godkendelser er i hus, er det uklart, hvordan boligfordelingen præcist vil udmønte sig, men det er tanken, at der primært vil være tale om rækkehuse, oplyser Dorte Andersen, kommunikationschef i NCC Bolig til Licitationen - Byggeriets Dagblad og understreger desuden, at Vedbæk er et attraktivt område, at Henriksholm har en rigtig fin størrelse for NCC.

Ud over opførelse af de forskellige boliger vil man også opføre en daginstitution, og så skal den gamle ottetalsbygning, som husede Forsvarskommandoen under Den Kolde Krig, rives ned.

Når det gælder opførelse og salg, så vil det ske i etaper, forklarer Dorte Andersen.

”Hvis vores tidsplan holder, går vi i salg i august-september 2016 og starter byggeriet sidst i 2016”, siger hun og gør det klart, at man endnu ikke har købere på hånden, da man først lige har fået grunden i hus.

Har I andre lignende områder i tankerne?

”Vi har hele tiden en pipeline af områder, som vi kigger på”, understreger hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124