23948sdkhjf

Anlægsnyt


REGION HOVEDSTADEN

FREDENSBORG: Fredensborg Byråd har sendt et forslag fra Knud Løkke Rasmussen om etablering af fartdæmpning på Kellerisvej til videre behandling i Plan-, Miljø- og Klimaudvalget.

Forslaget går ud på at få etableret hastighedsdæmpende foranstaltninger på vejen, enten i form af vejbump, en indsnævring eller en hastighedsnedsættelse til 35 km/t eventuelt kombineret med et forbud mod tung trafik på vejen.

BRØNDBY: Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune har godkendt et projektforslag til fjernvarmeforsyning af Vesterled.

Brøndby Fjernvarme har i januar 2015 fremsendt revideret forslag om etablering af fjernvarme i Vesterled. Forslaget omfatter de cirka 900 boliger, der er i Vesterled.

Brøndby Fjernvarme forventer at starte udbygningen af fjernvarmen i slutningen af 2015 og vil fortsætte, indtil gadeledningsnettet er fuldt udbygget i løbet af tre-fem år.

Projektforslaget omfatter tilslutningspligt for alle boliger i området. Det betyder, at fra forslaget vedtages vil alle boliger inden for ni år blive pålagt tilslutningspligt. Når projektforslaget er godkendt, vil det være entreprenørens opgave at udarbejde detailtidsplan.

REGION SJÆLLAND

RUDS VEDBY: Helhedsplanen for Ruds Vedby er nu klar til at blive ”prøvet af” på byens borgere og andre interesserede.

Forslaget til helhedsplan Ruds Vedby er udarbejdet i et samarbejde mellem en lang række engagerede Ruds Vedby-borgere og Sorø Kommune med hjælp fra en erfaren konsulent, og projektet har været forankret i en lokal styregruppe med Ruds Vedby Lokalråd som rygrad.

Formålet med helhedsplanens udarbejdelse er at igangsætte en udvikling, der ikke alene forskønner de fysiske rammer i Ruds Vedby, men også understøtter det lokale engagement og byens liv. Planforslaget rummer på den baggrund en vision for Ruds Vedbys udvikling og udfolder en række konkrete indsatsområder og projekter, som der er lokal opbakning til at arbejde med.

Håbet er, at helhedsplanen kan udstikke en fælles retning for den fremtidige udvikling af Ruds Vedby.

Når høringsperioden er slut den 21. august 2015, drøfter den lokale styregruppe, om de modtagne bemærkninger giver anledning til rettelser i helhedsplanen, inden den forelægges Sorø Byråd til endelig godkendelse.

REGION SYDDANMARK

FANØ: Kommunalbestyrelsen på Fanø har vedtaget forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 og lokalplan nr. 103, der omhandler sommerhusområder i Rindby Strand.

Tillægget ændrer bestemmelserne vedrørende placering af bebyggelse, bebyggelsens omfang på grunde under 500 kvm, samt facadehøjden for bebyggelse med fladt tag og med ensidig taghældning.

MALTBÆK: Udvalget for teknik og miljø i Vejen Kommune har godkendt tillæg nr. 8 til Vejen Kommunes spildevandsplan. Tillægget vedrører etablering af en offentlig kloakledning fra Maltbæk Renseanlæg til Vejen.

I henhold til spildevandsplanen arbejder Vejen Kommune/Vejen Forsyning A/S hen imod at reducere antallet af renseanlæg i kommunen til fire, og planen er at nedlægge Maltbæk Renseanlæg i år. Der skal derfor etableres pumpestation i Maltbæk og i Askov samt trykledning fra Maltbæk til Askov og via ny vejforbindelse Estrupvej til Industri Vest. Herfra løber spildevandsledningen langs jernbanen til Boulevarden, hvor den tilsluttes eksisterende spildevandsystem i Vejen by.

REGION NORDJYLLAND

SKAGEN: Et nyt kloakanlæg, der skal anlægges i løbet af de kommende 15 år i den nordøstlige del af Skagen, skal løse de store problemer, det nuværende anlæg har i forbindelse med kraftigt regnvejr, skriver Nordjyske.

I øjeblikket bliver overfladevand og kloakvand blandet i et fælles rørsystem, der leder til Skagen Renseanlæg, og fremover skal overfladevand og kloakvand løbe i hvert sit rør.

NR. VORUPØR: Der er planer om at etablere flere parkeringspladser ved havbadet i Nr. Vorupør.

De tre nuværende parkeringsområder i klitområdet ved Vesterhavsgade har vist sig ikke at være nok, og Klima-, Miljø- og Teknikudvalget samt Strategi- og Økonomiudvalget anbefaler derfor, at de eksisterende tre parkeringsområder bliver udvidet med cirka 60 nye p-pladser.

Planen er at grave klitområdet ud mod havet ud og anlægge pladserne i forlængelse af de nuværende arealer. Udvidelsen kan ske uden at komme for tæt på strandbeskyttelseslinjen.

Thisted Kommune vurderer, at udvidelsen vil koste omkring 250.000 kroner.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344