23948sdkhjf

Dørgrebsproducent rykker hjem til Randers

Randi A/S flytter logistik og lager til Danmark efter fire år i Tjekkiet
Dørgrebsproducenten Randi A/S fra Randers har efter fire år under andet navn, amerikanske ejere og logistiske udfordringer i Tjekkiet valgt at flytte logistikfunktionen tilbage til Randers, hvor virksomheden har holdt til fra grundlæggelsen i 1878.

Flytningen af lager og logistik kommer efter, at den tyske producent af blandt andet dørlukkere og beslag Eco Schulte GmbH & Co. Kg købte Randi A/S sidste år.

Virksomhedens daværende amerikanske ejere, Ingersoll Rand Security Technologies, valgte ellers i 2010 at rykke til Tjekkiet for at samle produktionen fra forskellige datterselskaber i en virksomhed under samme navn.

Men det skabte logistiske problemer, fordi den tidligere dag til dag-levering ikke kunne opretholdes, men efter det tyske ejerskifte har Randi fået sit gamle navn og lokalisering tilbage.

”Under amerikansk ledelse var vi blot en lille brik i en milliardindustri. ECO Schulte opkøbte os, fordi de gerne ville have en indgangsvinkel til det skandinaviske marked, og fordi de ser en værdi i vores brand og vores produkter. Det kan vi mærke i hverdagen, hvor vi virkelig føler os som en del af familien og nyder stor tillid”, siger adm. direktør Torben Jensen fra Randi A/S, der omsætter for 45 mio. kroner om året.

Nye muligheder

Set-up’et med nye ejere har givet Randi optimale muligheder for at vækste på eksportmarkedet. Hvor Randi før var afhængig af den amerikanske koncerns politikker og strategier, har virksomheden nu frie hænder til at bearbejde eksportmarkedet.

”Det forventer vi os meget af, for vi har langt større handlefrihed og selvstændighed end tidligere, og med produkterne fra ECO Schulte oven i vores eget produktprogram har vi et stærkt udgangspunkt”, siger Torben Jensen.

Foreløbig har tilbageflytningen skabt syv nye arbejdspladser hos Randi, så der i dag er 16 ansatte på kontoret og lageret i Randers, mens produktion samt indkøbs- og planlægningsafdelingen i Tjekkiet har 35 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11