23948sdkhjf

Nye ledelseskræfter skal sikre Gaihede fremdrift

En ny adm. direktør og en teknisk direktør skal sikre, at rådgiverne hos Gaihede kan udvikle sig på en optimal måde
Rådgivervirksomheden Gaihede i København får fra på onsdag 1. juli ny ledelse, da grundlæggeren, ejeren og nuværende adm. direktør, Ragn Gaihede, mener, at det er den naturlige udvikling af virksomheden.

Siden starten i 2002 er Gaihede gået fra at være en håndfuld rådgivere til at være en af de større totalrådgivere inden for renovering, vedligehold og ombygning af eksisterende byggeri.

Den nye adm. direktør bliver Jesper-Max Larsen, og i en nyoprettet stilling som teknisk direktør ansættes Jesper Krog. Begge er fra egne rækker.

Jesper Krog er en erfaren civilingeniør og bygherrerådgiver, og Jesper-Max Larsen er administrations- og servicechef i Gaihede.

Et naturligt skift

Baggrunden for beslutningen er positiv, fortæller Ragn Gaihede, der kalder det et naturligt lederskift.

”Vores renoveringsprojekter er en succes. Derfor vokser vi i takt med det. Virksomheden er på vej fra mellemstor til stor. Og den udvikling kræver andre ledelsesmæssige kompetencer, end jeg har. Dem har Jesper-Max. Han kan føre Gaihede videre og stadig stå vagt om vores værdier”, siger Ragn Gaihede, og fortsætter:

”Vi passer på vores integritet, og det skal vi blive ved med. Vi vokser ikke, fordi vi ønsker vækst. Vi vokser, fordi vi aldrig går på kompromis med det, vi har aftalt med kunden. Og det ændres der ikke på, siger Ragn Gaihede.

Bygger på tillid

Den nye adm. direktør Jesper-Max Larsen er håndplukket til stillingen.

Med en uddannelse i HD Organisation og ledelse fra CBS, en mangeårig karriere i den finansielle branche og en solid ledelsesmæssig erfaring og indsigt fra lignende rådgivningsvirksomheder. Jesper-Max Larsen er blandt andet ekstern lektor på CBS med speciale i organisationsforandringer og innovation. Gennem sin tid som administrations- og servicechef i virksomheden har han fået Gaihede-ånden ind under huden og det føles godt, siger han.:

”Gaihede bygger på tillid til, at alle kolleger gør det, de er bedst til og så får de al den opbakning, de har brug for. Det betyder at vi har nogle rigtigt dygtige rådgivere. Det bliver vi ved med at have. Ledelsesmæssigt bliver vi stærkere med både en adm. direktør og en teknisk direktør. Så Gaihede er nu klædt på til fremtidens udfordringer”, siger Jesper Max-Larsen.

Ragn Gaihede vil fortsat sidde i bestyrelsen og her fungere som inspirator og sparring for den daglige ledelse.

kargaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171