23948sdkhjf

VVS-installatør styrker sig i det østjyske område

VVS Søberg fra Vojens overtager VVS Company i Aarhus
VVS-installationsvirksomheden VVS Søberg overtager med virkning fra 1. juli den aarhusianske vvs-installatør VVS Company.

Dermed får VVS Søberg, der har hovedsæde i Vojens, et godt udgangspunkt for at blive en større vvs-spiller i Århus-området.

Søberg gruppen har godt 160 medarbejdere og har flere afdelinger fordelt i Jylland samt på Fyn og Sjælland. Målet med overtagelsen af VVS Company er at udbygge aktiviteterne i Århus området og Midtjylland generelt, samt opnå yderligere stordriftsfordele

”Det, der har været vigtigst for os i denne sammenhæng, er at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne, samtidig med at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer og sikrer, at vi får udbytte af stordriftsfordelene. Netop den lokale nærhed og de relationer, der er mellem de enkelte montører og kunderne, er en styrke i begge virksomheder”, siger direktør og medejer Kjeld Søberg fra VVS Søberg.

Efter mange år som selvstændig har salget til VVS Søberg været en beslutning, der har krævet noget overvejelse siger VVS Companys to indehavere, Poul Frederiksen og Jørn Laustsen, der vil være tilknyttet i en overgangsperiode, for derefter at gå på pension.

”I alle årene har det handlet om at udvikle forretningen – og dermed udvikle medarbejderne. At blive en del af VVS Søberg A/S vil sikre, at både kunder og medarbejdere, får de bedste muligheder for fortsat udvidelse og udvikling, udtaler de to indehavere i en pressemeddelelse.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.516