23948sdkhjf

Nordjysk byggevirksomhed udvider bestyrelsen

Øget vækst og ønske om dybere engagement får Lund & Staun til at udvide bestyrelsen med blandt andre tidligere direktør for Moelven Danmark Michael Helmershøj
Den nordjyske byggevirksomhed Lund & Staun A/S med base syd for Aalborg har over de seneste år oplevet en god og positiv vækst.

For at sikre, at den gode tendens fortsætter, har ejerkredsen og den nuværende bestyrelse bestående af de to grundlæggere Michael Lund og Henrik Staun samt chefberegner og partner René Boye, besluttet at udvide bestyrelsen med to eksterne medlemmer.

”Lund & Staun har nået en størrelse, hvor vi gerne vil arbejde dybere med blandt andet organisationsudvikling, ledelse og risikostyring. Derfor er det en helt naturlig udvikling, at vi tre aktionærer har fundet nogle kompetente profiler, som kan inspirere og udfordre os”, siger Henrik Staun, som er salgsdirektør i virksomheden, der blev grundlagt i 1997.

Dynamisk virksomhed

De to nye medlemmer i bestyrelsen er Michael Helmershøj og Per Bardrum.

Førstnævnte, der er udpeget som bestyrelsens nye formand, har en fortid som adm. direktør for byggevarevirksomheden Moelven Danmark, mens Per Bardrum er adm. direktør i Scanex, der producerer messe- og udstillingsstande. Michael Helmershøj fortæller:

”Lund & Staun er en dynamisk virksomhed med et helt særligt og sundt værdisæt, som præger hele organisationen. Dygtige håndværkere og en ægte interesse for høj kundetilfredshed sikrer et godt grundlag for en fortsat kontrolleret vækst”, siger Michael Helmershøj i en pressemeddelelse.

2015 er startet godt

Foreløbigt har 2015 været en god oplevelse for Lund & Staun, som ser frem til at gå på sommerferie med en fornuftig ordrebog og en god mavefornemmelse.

Blandt opgaverne for den nye bestyrelse er nu at optimere indtjeningen på de indkomne ordrer, ligesom Lund & Stauns brede kundeportefølje er i fokus.

”Vi har altid udført mange små opgaver for privatkunder, samtidigt med, at vi fortsat håndterer stadigt større og mere komplekse opgaver. Dermed kan man sige, at vi både konkurrerer med de helt små tømrermestre og de større entreprenører, og en af opgaverne for den nye bestyrelse er netop at sikre denne konkurrenceposition i fremtiden”, siger Michael Lund.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109