23948sdkhjf

Ejendomsudvikler opfører boliger for tre milliarder

NPV starter i denne måned byggeriet af 600 boliger på tre øer i København
Endnu et storstilet boligprojekt ser nu dagens lys i de tidligere industriområder i Københavns Havn.

Denne gang er det i området Enghave Brygge, der ligger mellem Havneholmen og Teglholmen, hvor ejendomsudviklingsselskabet NPV A/S i denne måned starter byggeriet af 600 boliger fordelt på 75.000 etagemeter under navnet Engholmene.

Den samlede projektværdi på Engholmene lyder på 3,1 mia. kroner, og boligerne i Engholmene placeres på tre af de 10 boligøer, der udgør Enghave Brygge, som ligger over for den mere kendte Islands Brygge.

Går i gang i juni

Arbejdet med første etape gør i gang i denne måned med at ramme spuns og dernæst støbe kælder med parkering. Herefter kan selve elementmontagen af de første boliger gå i gang i 2016 og stå færdigt i 2017.

”På Islands Brygge-siden af havnen er udviklingen gået stærkt. I første række til vandet er der kun få byggemuligheder tilbage. På Sjællands siden af vandet får 6-7.000 københavnerne nu de samme muligheder for at bo ved vandet og tilmed tættere på København City og i et spændende christianshavnermiljø, så vi forventer os meget af salget, siger direktør i NPV Jens Schaumann.

De første 93 ud af i alt 194 boliger på den ene ø, Kærholm, er sat til salg, og boligerne, der er tegnet af arkitekterne Grøning og Arkitema, varierer fra 72 kvm til godt 200 kvm. Salgsprisen lyder på mellem 2,6 og 14 mio. kroner, og de fleste boliger får to altaner eller terrasser med vandudsigt.

NPV er i forvejen godt i gang med at udvikle i Københavnsområdet. Ved Amager Strand opføres i samarbejde med ELF Development en ny bydel med over 250 boliger, mens ejendomsudvikleren i slutningen af oktober åbner det 44.000 etagemeter store butikscenter BIG i Herlev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11