23948sdkhjf

Ny direktør i tegnestue med vokseværk

Arkitektfirmaet Mangor & Nagel styrker vækstplaner med ansættelse af Bente Andersen som ny adm. direktør
Arkitektvirksomheden Mangor & Nagel vokser og har fra i dag ansat Bente Andersen som adm. direktør.

Hun kommer fra en stilling som direktør hos arkitektfirmaet Entasis, hvor hun har fordoblet omsætningen og styrket virksomhedens profil de seneste år.

Med ansættelsen af Bente Andersen styrker Mangor & Nagel sin position som et af Danmarks største arkitektfirmaer. I fremtiden skal Bente Andersen indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens nuværende direktør, Torben Nagel, der dermed vil få bedre tid og mere rum til at udvikle nye markeder og projekter.

”Med mere end 80 medarbejdere og cirka 60 mio. kroner i omsætning, har vi brug for at styrke organisationen, produktudviklingen og vores position i markedet. Med Bente får vi en direktør, der har vist, at hun kan få kreative mennesker og organisationer til at skabe flotte resultater. Og så har hun en unik indsigt, som passer perfekt til fremtidens arkitektmarked, hvor disciplinerne smelter sammen i disse år”, siger Torben Nagel i en pressemeddelelse om nyansættelsen.

Han ejer Mangor & Nagel med sin bror Karsten Nagel.

Baggrund i branchen

Bente Andersen er da også en sjælden fisk i arkitektkredse. Ikke alene har hun en MBA fra Copenhagen Business School og er optaget i arkitektforbundet, men har også som en af de eneste i Danmark erfaring fra både arkitekt-, ingeniør- og udviklersiden.

Med en mangeårig baggrund i arkitektbranchen og stillinger i blandt andet Cowi, PWC, Finansministeriet og senest Entasis har Bente Andersen været med i udviklingen af nogle af de mest markante skift i byggebranchen.

Bente Andersen var således blandt de første inden for Offentlige private samarbejder (OPP), kreativ udvikling og efteruddannelse af ingeniører og arkitekter og ikke mindst bølgen af bæredygtigt byggeri, hvor hun blandt andet var med til at skabe verdens første CO2-neutrale bygning, Green Lighthouse, som Kina er ved at bygge en kopi af.

Kreativitet skaber vækst

Samtidig har den nye direktør vist, at hun kan drive forretning. Under Bente Andersens ledelse fordoblede Entasis således omsætningen og styrkede indtjeningen betydeligt på to år.

”Det er vigtigt at huske, at det er menneskers kreativitet og markedsforståelse, der skaber vækst i arkitektbranchen – ikke ensidigt fokus på bundlinjen og resultaterne. Derfor glæder jeg mig til samarbejdet med Torben Nagel og alle de dygtige medarbejdere i Mangor & Nagel, som gennem to generationer har vist, at de også fokuserer på at skabe en virksomhedskultur og bygninger, der passer til både brugernes og bygherrernes behov”, siger Bente Andersen.

Bente Andersen tiltræder i dag 1. juni, men har valgt at bruge de første måneder som direktør uden portefølje, så hun kan lære virksomheden og projekterne at kende, inden hun sætter sig i direktørstolen omkring årsskiftet.

Bente Andersen vil således indgå i teamet på Mangor & Nagels kontorer i København, Frederiksund, Roskilde og Aarhus, så hun får virksomhedens ånd og kultur helt ind under huden, inden hun overtager taktstokken fra Torben Nagel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125