23948sdkhjf

CG Jensen overtager Arcon Entreprise

Med fusionen bliver CG Jensen en af landets største betonentreprenører og opnår store synergieffekter
Entreprenørfirmaet CG Jensen tager nu skridtet fuldt ud og indlemmer søsterselskabet Arcon Entreprise A/S. Arcon Entreprise A/S ejes i dag af CG Jensen Holding A/S, og med sammenlægningen af de to selskaber samler selskabet nu kompetencer og kræfter i én organisation.

Med sammenlægningen bliver CG Jensen A/S en af landets største betonentreprenører, og CG Jensens division for jord, kloak og forsyning udvides samtidig med Arcons gartnerafdeling, som ifølge CG Jensens adm. direktør, Michael S. Larsen, er med til at åbne nye markeder idet CG Jensen nu kan tilbyde grønt arbejde på andre entrepriser.

”Ved at slå de to virksomheder sammen, opnår vi en bedre synergi mellem de to organisationer, og det skal smitte af på vores effektivitet og dermed også på vores bundlinje”, siger Michael S. Larsen.

Tæt samarbejde

De to nu fusionerede virksomheder har i forvejen haft et tæt samarbejde, hvor blandt andet medarbejderne har været lånt ud på tværs af selskaberne.

"Der er således tale om to virksomheder med samme værdisæt og samme kulturelle opflaskning og ud fra den baggrund, forventer jeg, at de nye medarbejdere hurtigt falder på plads i de nye organisatoriske omgivelser", siger Michael S. Larsen.

Konkret betyder sammenlægningen, at CG Jensen opretter en ny betondivision, hvor den nuværende adm. direktør i Arcon Entreprise A/S, Morten Andersen, bliver ny divisionschef. Han vil samtidig indgå i ledelsen hos CG Jensen A/S og divisionen skal i tæt samspil med den nuværende betondivision, som har Bendy Zimmerman Pedersen som divisionchef fordele og optimere de kommende betonopgaver, som lander i ordrebogen.

Virkning fra 1. juli

Den formelle sammenlægning sker med virkning fra 1. juli. Alle nuværende sager i Arcon Enterprise A/S gøres færdige efter de gældende kontraktlige forpligtigelser, mens nye sager fremover oprettes i CG Jensen A/S-regi.

Arcon beskæftiger i dag 90 timelønnede og 14 funktionærer og alle medarbejdere rykker fysisk med over i den nye konstellation, som fremover får base og hovedkvarter på CG Jensen A/S’ nuværende adresse på Fabriksparken 37 i Glostrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203