23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

BRØNDBY: Brøndby Kommune har fremlagt forslag til Lokalplan 145 for boliger ved Brøndbyøstervej i offentlig høring.

Lokalplanen har til formål at muliggøre opførelse af 12 boliger i maksimalt én etage med udnyttet tagetage på grunde, som er minimum 1000 kvm store.

Eventuelle indsigelser og ændringsforslag til planforslaget skal være Brøndby Kommune i hænde senest den 17. juni 2014.

REGION SJÆLLAND

GADSTRUP: DSV vil bygge ud i Gadstrup, skriver Transportmagasinet på baggrund af en artikel i Sjællandske Næstved.

DSV har ved årsskiftet købt en 80.000 kvm stor grund i Gadstrup Erhvervspark, og her er det planen at bygge et 40.000 kvm stort logistikcenter.

Årsagen er, at DSV er ved at have fyldt sin lagerkapacitet på Sjælland.

Direktør Brian Almind forventer, at der foreligger en godkendt lokalplan i september måned.

REGION MIDTJYLLAND

STRUER: I forbindelse med ombygningen af Fritidscenter Struer har Struer Byråd besluttet, at der opføres et nyt sundhedscenter i tilknytning hertil.

En arbejdsgruppe bestående af arkitekter fra Møller Nielsens Tegnestue samt FN-tegnestuen har i et samarbejde med repræsentanter fra afdelingen for Teknisk anlæg og drift samt sundheds- og ældreområdet drøftet behov samt set på mulige løsninger indenfor de udstukne økonomiske rammer. I anlægsbudgettet er der afsat 8.461.000 kroner til opførelse af et nyt sundhedscenter i Struer Kommune.

Økonomi- og arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune havde sagen til behandling forleden, og her blev det besluttet at indstille til byrådet, at der frigives 8.461.000 kroner til anlæg af det nye sundhedscenter.

SILKEBORG: Silkeborg Byråd bliver på sit møde den 26. maj bedt om at godkende en projekteringsbevilling på 400.000 kroner til medborgerhus i Them.

Der er i udvalgets anlægsoversigt for 2015-2018 afsat 400.000 kroner i 2015 og 12 mio. kroner i 2016 til renovering af medborgerhus i Them.

REGION NORDJYLLAND

KLARUP: Aalborg Byråd har godkendt Lokalplan 7-1-103 endeligt.

Formålet med lokalplanen er at give mulighed for at opføre en børneinstitution til cirka 100 børn på Majvej i Klarup og at udstykke et areal til 10 parcelhusgrunde øst for idrætsanlægget.

VODSKOV: Aalborg Byråd har vedtaget Lokalplan 5-2-107 Center- og erhvervsformål, Vodskovvej/Følfodvej, Vodskov endeligt.

Formålet med lokalplanen er at give mulighed for at etablere en dagligvarebutik i den nordøstlige del af lokalplanens område. I den sydvestlige del af området fastholdes muligheden for at etablere erhvervsformål, hvor der er forholdsvis brede anvendelsesmuligheder.

Dagligvarebutikken er placeret indenfor centerområdet i Vodskov. I tilknytning til butikken etableres friareal og parkeringsareal.

AALBORG: Aalborg Byråd har godkendt Kommuneplantillæg 1.026 og lokalplan 1-3-110 Boliger med mere, Poul Paghs Gade/Valdemarsgade, Vestbyen endeligt.

Lokalplanens formål er at sikre en nænsom ombygning af bygningerne ’Den tidligere Poul Paghs Gade Skole’ med respekt for den eksisterende arkitektur.

Lokalplanen skal samtidig give mulighed for opførelse af nybyggeri placeret med facader mod henholdsvis Valdemarsgade og Poul Paghs Gade og derved skabe et tæt urbant kvarter med et spændende bymiljø.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125