23948sdkhjf

Rekordstort besøg på VVS’15 i Odense

Med 8.322 besøgende på VVS’15 sætter årets messe ny besøgsrekord
En fuldt booket messe med 197 udstillere og udstillere på venteliste satte forventninger til VVS’15 skyhøjt. Allerede da VVS’15 lukkede dørene efter messens første dag, onsdag, var besøgstallet næsten 7 pct. højere end i 2013.

Og da messen lukkede dørene fredag eftermiddag kl. 16.00 var det med besøgsrekord på 8.322. Dermed er den hidtidig besøgsrekord fra 2007 overgået.

- VVS’15 har været helt fantastisk. Udstillerne har overgået i selv i år – en flottere messe og mere indbydende messestande findes ikke i Danmark, siger projektchef Michael Helm fra Odense Congress Center.

CEO fra VELTEK, Per Rømer Kofod, har brugt messens tre dage på at være rundt og tale med sine medlemmer. Han er yderst tilfreds med, hvordan VVS’15 er forløbet.

- Udstillerne har gjort rigtigt meget ud af det og der er rigtig mange nyheder med på messen i år. Og, det jeg hører fra udstillerne er også, at de er meget tilfredse med de besøgende, der er på messen i år, siger Per Rømer Kofod.

Mange beslutningstagere
Det vigtigste for udstillerne på VVS’15 er de besøgende, og også er der er stor tilfredshed blandt både udstillere og arrangører:

- Der er rigtig mange beslutningstagere på VVS’15 og det er jo dem som vores udstillere i sidste ende skal have fat i, siger Per Rømer Kofod.

Studerende på messe
VVS’15 havde inviterede studerende fra landet til at opleve årets messe. Onsdag var det VVS-lærlinge og, også her slog VVS’15 rekord, da næsten 300 VVS-lærlinge var med på messens første studiedag. Torsdag var der studiedag for installatør-studerende. Fælles for de to studiedage var, at de unge fik en god blanding af faglig viden og mulighed for at se det nyeste i branchen, da de efterfølgende gik rundt på messen.

Klar igen i 2017
- Det har været en rigtig god VVS’15, og jeg er stolt af de positive tilbagemeldinger, som jeg har fået fra udstillerne.

Nu kan vi begynde at se frem mod VVS’17 – hvor vi åbner dørene den 26. – 28. april, hvor vi forhåbentlig kan gøre det mindst ligeså godt – hvis ikke bedre, siger Michael Helm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125