23948sdkhjf

Entreprenør styrker sin projektlederorganisation

KT Erhvervsbyg A/S i Give opruster i sin byggeledelse
Entreprenørselskabet KT Erhvervsbyg A/S har de sidste par år haft god medvind og har vundet flere opgaver inden for butiksbyggeri.

For at sikre virksomhedens fortsatte succes, vælger ledelsen nu at styrke sin projektlederorganisation i hovedsædet i Give.

I første omgang styrkes virksomhedens projektledelse med ansættelse af tømrer og bygningskonstruktør Kaj Verner Nielsen, der tidligere har arbejdet som tømrer i Norge og senere er uddannet bygningskonstruktør i Danmark og blandt andet har arbejdet i en længere periode for Gråkjær Industribyg A/S

”Med den strategiske styrkelse af projektorganisationen kommer vi nærmere vores mål om en ensartet byggeledelse med kompetente byggeledere, der arbejder ud fra samme holdninger”, fortæller Per Henriksen, der er partner i KT Erhvervsbyg A/S.

Stigende portefølje

Den strategiske styrkelse af virksomhedens byggeledelse skal sikre en fortsat høj kvalitet i en tid, hvor virksomhedens kundeportefølje vokser stødt. Virksomheden oplever vækst indenfor alle typer erhvervsbyggeri, såvel nybyggeri som om- og tilbygninger.

Det gælder både domiciler, som lager- og produktionsfaciliteter. KT Erhvervsbyg har leveret en del byggerier til stålvirksomheden Welcon i vindmølleindustrien, og med navne som Ejnar Hessel samt discountbutikker som Fakta, Lidl og Aldi, har virksomheden slået sit navn fast inden for butiks og detailbyggeri.

Ud over butiksbyggeri udfører KT Erhvervsbyg også totalentrepriser inden for industri- og domicilbyggeri.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109