23948sdkhjf

VVS-messe melder alt udsolgt

180 udstillere har meldt deres ankomst til VVS’15 i Odense, der åbner på onsdag
Der burde være rig mulighed for at komme rundt i alle hjørner af vvs-branchen, når fagmessen VVS’15 åbner på onsdag i Odense Congress Center.

Det er den 12. udgave af fagmessen, og med 180 udstillere og bookede stande kunne arrangørerne allerede i januar melde alt udsolgt i Odense. Dermed lander VVS’15 på nogenlunde samme udstillere som den seneste messe i 2013, hvor 178 virksomheder havde booket stand.

”Vi ser frem til at præsentere den bedste VVS-messe til dato. Med 180 udstillere kommer vi rundt i alle hjørner af branchen, og der er ingen tvivl om, at der vil være rigtig meget inspiration at hente i de mange nye tendenser og udviklinger, der sker inden for branchen - især inden for energioptimering”, siger messens projektchef, Michael Helm.

8.000 gæster

Arrangørerne forventer, at mere end 8.000 gæster lægger vejen forbi Odense Congress Center.

Blandt udstillerne er der 45 helt nye udstillere, men også flere, som har deltaget på mange af de 11 foregående messer.

Det gælder for eksempel pumpeproducenten Grundfos, der bruger messen til at tage pulsen på markedet.

”For os er VVS-messen det sted, der samler hele branchen. Her får vi nærkontakt og en snak med både rådgivere og montører, og det giver os mulighed for at få en rigtig god faglig dialog. Derfor vil vi i år benytte lejligheden til at trykprøve nogle af de idéer og tiltag, vi arbejder med. Det handler både om produktlanceringer og en række energiværktøjer, som jo gerne skulle udmønte sig i nye forretningsmuligheder for alle parter”, siger salgsdirektør i Grundfos DK, Henrik Falck.

Stand uden produkter

VVS-grossisten Brødrene Dahl går dog en anden vej og møder op på VVS ’15 med en helt åben stand, hvor kun hyggelige samtalerum og en scene optager gulvplads.

”Vi er på VVS’15 som grossist, og vi vil gerne vise, at vores kerneydelse faktisk er den rådgivning og pakke af services, vi leverer rundt om den rene produktleverance. Derfor har vi bevidst valgt ikke at have en masse produktnyheder med, men i stedet sætte fokus på dialog og ideudveksling, så vi også fremadrettet kan ramme plet med vores services, siger Morten Kilden Nikolajsen, der er kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

VVS’15 varer frem til på fredag.

VVS’15
VVS’15 afholdes i Odense Congress Center fra den 22. til den 24. april 2015, og det er 12. gang messen afholdes.
VVS’15 er arrangeret i samarbejde med VVS og El-tekniske Leverandørers Brancheforening (Veltek) og Dansk Energi Brancheforening (Debra) samt med faglig sparring fra organisationerne Arbejdsgiverne Håndværk & Industri og Tekniq. Desuden bidrager repræsentanter fra virksomhederne Oras, Danfoss, Solar, Geberit, Viega og Broen med sparring.
Kun fagfolk har adgang til messen.
Information og udstillerliste kan findes på www.vvs15.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203