23948sdkhjf

OBH Gruppen kom godt ud af 2014

Rådgivervirksomheden arbejder fortsat på at fokusere sin forretning
OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører kommer ud af 2014 som en sund virksomhed. I 2014 er regnskabet efter skat 9.6 mio. kroner, og virksomheden har arbejdet målrettet på at fokusere sin forretning og professionalisere sin organisation og processer.

”Vejen fra tanke til handling er kort. Det giver os mulighed for løbende at forbedre os, så vi kan leve op til vores egen værdigrundlag og målsætning om altid at gøre tingene endnu bedre, end vi gjorde i går, siger adm. direktør for OBH-Gruppen Børge Danielsen i en pressemeddelelse.

I løbet af 2014 har OBH-Gruppen understreget sin position som landsdækkende rådgivende ingeniørfirma, hvor begge datterselskaber, OBH Rådgivende Ingeniører A/S og OBH Ingeniørservice A/S, er i god udvikling.

OBH Rådgivende Ingeniører har blandt andet bygget en ny skole i Guldborgsund på Falster, lavet en stor ombygning af metropolskolen i København og har netop færdiggjort en stor ombygning af biblioteket for Syddansk Universitet i Odense. I øjeblikket er man i gang med at bygge et nyt driftscenter til Århus Letbane.

OBH Ingeniørservice har også haft et sundt 2014 og fortsætter udviklingen i det igangværende år, ved blandt andet at lancere en helt ny mulighed at bestille huseftersyn på.

Med blandt andet disse projekter i baghovedet ser ledelsen i OBH-Gruppen positivt på 2015.

”Med en forventning og en generel forbedring af samfundsøkonomien og et generationsskifte i ledelsen i god gænge, har vi positive forventninger til 2015”, siger Børge Danielsen.

Ny organisationsform

Hos datterselskabet OBH Rådgivende Ingeniører A/S er der også tilfredshed med årets resultat.

”Vi har arbejdet målrettet med implementering af forretningsplanen, ny organisationsform samt processer for både salg og produktion og det er derfor ekstra glædeligt, at vi samtidigt kan levere et solidt positivt resultat”, siger direktør for OBH Rådgivende Ingeniør A/S, Carsten Gregersen.

Han ser også positivt på 2015, selvom udviklingen og branchekonjunkturerne stadigt lader noget tilbage at ønske.

”Vi er ikke der hvor vi gerne vil være, men er i positiv proces og skal nu fortsætte udviklingen af vores forretning og kompetencer så vi løbende kan tilbyde kunderne præcis den rådgivning der skaber størst mulig værdi”, slutter Carsten Gregersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172