23948sdkhjf

Datterselskab gennemfører generationsskifte

Hovedaktionær trapper ned og overlader stafet til sønnen
I mere end 42 år har Børge Danielsen arbejdet på fuldt tryk i OBH-Gruppen. Hovedaktionæren og den adm. direktør har besluttet at trappe ned, og det går godt i spænd med et igangværende generationsskifte i ledelsen.

Den 1. april 2015 overlades ledelsen af OBH Ingeniørservice A/S til den ene af hans tre sønner, som alle er ansat i virksomheden. Lars Danielsen kommer fra en stilling i OBH-Gruppen som Udviklings- og IT-chef, og bliver altså nu direktør for OBH Ingeniørservice A/S.

”Lars Danielsen har igennem en længere periode været en stor del af ledelsen af OBH Ingeniørservice A/S i dagligdagen. Han overtager roret i en sund virksomhed med fokus på kvalitet og rettidighed. Med ny energi vil han kunne videreføre virksomheden i samme ånd og tage imod udfordringerne i et spændende marked for huseftersyn og energimærkning”, siger direktør Børge Danielsen.

Lars Danielsen fratræder samtidig sin post som bestyrelsesmedlem i OBH-Gruppen ved den kommende generalforsamling, og i stedet indtræder salgschef Ole Danielsen i OBH-Gruppens bestyrelse.

Direktionen består således fremadrettet af Lars Danielsen, som direktør for OBH Ingeniørservice A/S, Carsten Gregersen som direktør for OBH Rådgivende Ingeniører, og endelig fortsat Børge Danielsen som adm. direktør for OBH-Gruppen A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174