23948sdkhjf

Region Nordjylland sender to sygehusopgaver i udbud

De første to udbud af det egentlige byggeri af Nyt Aalborg Universitetshospital bliver nu afholdt
Nu sender Region Nordjylland de to første entrepriser vedrørende Nyt Aalborg Universitetshospital i udbud.

Dermed er byggeriet af hospitalet skudt i gang.

Det ene udbud vedrører opførelsen af selve hospitalet. Arbejdet omfatter jord-, kloak- og betonarbejder samt montage af betonelementer. Hospitalet opføres i ni etager inklusiv kælder. Der etableres en kælder i to etager, en bygningsbase i tre etager samt to sengetårne på henholdsvis fire og fem etager.

Det andet udbud vedrører en byggepladsentreprise i forbindelse med det cirka 155.000 kvm store hospitalsbyggeri. Byggepladsentreprisen indeholder blandt andet etablering og servicering af byggeplads, drift af byggepladsfaciliteter og adgangsveje, vinterforanstaltninger, servicefaciliteter til håndværkere og funktionærer og portnerfunktion.

Tre år til 9. etage

”Nu lægger vi opgaverne ud, og så må virksomhederne byde. Vi håber, at mange synes, det er en interessant opgave, så vi kan få rigtig mange tilbud ind. Det er to store udbud, og derfor giver vi også de bydende længere tid til at regne deres tilbud igennem, hvorfor vi først har resultatet på licitationen om et par måneder. Så selvom vi regner med, at vi efter sommerferien kan begynde at støbe fundamenter til kælderen, ja så vil det alligevel vare over tre år, før vi når op på helikopterplatformen på niende etage”, siger projektchef Niels Uhrenfeldt.

I forbindelse med udbuddet afholder Region Nordjylland to informationsmøder torsdag 26. marts på byggepladsen i Hospitalsbyen 1, hvor de interesserede firmaer kan høre nærmere om opgaverne.

I begge udbud er der et praktik- og uddannelseskrav om, at 10 procent af de aktuelle årsværk udføres af praktikanter. De bydende entreprenører skal aflevere deres tilbud elektronisk på projektets udbudsportal fredag 22. maj 2015.

Udbuddene kan ses her på www.licitationen.dk .

Fakta
Byggeriets størrelse: cirka 155.000 kvm
Byggeperiode: 2013-2020
Antal senge: 583
Projektøkonomi: 4,1 mia. kroner
Udbuddene kan ses på www.licitationen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234