23948sdkhjf

Forberedelser kostede på bundlinjen hos HHM A/S

Hillerød-entreprenøren omsatte for mindre og havde lavere overskud i 2014
Entreprenørvirksomheden HHM A/S fra Hillerød havde godt gang i forberedelserne til en række store byggeprojekter, og det har kostet på omsætningen og bundlinjen i 2014.

Omsætningen i 2014 blev på 370 mio. kroner mod 439 mio. kr. i 2013, mens resultatet før skat landede på 7,7 mio. kroner mod 12,5 mio. kr. i 2013.

Forklaringen skal ifølge HHM’s adm. direktør, Svend Pedersen, findes i virksomhedens aktiviteter gennem det forgangne år, hvor HHM har forberedt flere større total- og forhandlingsentrepriser i løbet af 2014.

”Dette krævede væsentlige ressourcer i forhold til planlægningen og projekteringen. Derudover har vi afviklet det selvstændige forretningsområde Byggeservice, hvor vi har oplevet stigende vanskeligheder med at opretholde en rentabel omsætning og drift. Begge dele har påvirket årets omsætning, men til gengæld er de store byggerier, som vi forberedte i 2014, alle i gang, og det vil give en væsentlig stigning i omsætningen og et forbedret resultat i 2015”, siger Svend Pedersen i en pressemeddelelse.

Blandt de mange byggerier, som HHM er i gang med, er den gamle DLG-silo i Nordhavnen i København kaldet Frihavns Tårnet, hvor der skal bygges 78 lejligheder; en ny kontor- og servicebygning på Danmarks Tekniske Universitet og Ny Frydenholm, der bliver til et stort, nyt plejecenter i Rudersdal Kommune.

Også i Hillerød er der stor aktivitet blandt andet med Kastanieparken II, hvor et nedlagt plejehjem bliver totalrenoveret til 52 nye, almene boliger samt senest det nye sundhedscenter for Hillerød Kommune.

Succesfuldt opkøb

Den 1. januar 2014 overtog HHM alle driftsaktiver og medarbejdere fra entreprenørfirmaet Sejer Meldgaard A/S.

”Siden Sejer Meldgaards kompetencer inden for jord-, kloak-, beton- og anlægsarbejder blev føjet til HHM, har vi oplevet en fremadrettet, væsentlig styrke på områderne med høj aktivitet og mange tilbudsmuligheder”, siger Svend Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157