23948sdkhjf

Fortsat mange fejl i LER

Mange opslag på LedningsEjerRegistret er ikke eneste succeskriterium. Der er ifølge Dansk Byggeri fortsat problemer med validiteten af oplysningerne
- At der er mange kunder i butikken hjælper ikke, hvis de ikke har tillid til de varer, der sælges...

Sådan beskriver Mikael Mortensen, der er konsulent i Dansk Byggeri og til daglig beskæftiger sig med kloak- og brolæggersektionenerne, situationen omkring LedningsEjerRegistret (LER).

Licitationen – Byggeriets Dagblad kunne i sidste uge fortælle, at registret har passeret flere milepæle i antal henvendelser om de registrerede oplysninger, men Mikael Mortensen slår fast, at antallet af henvendelser ikke kan stå alene som succeskriterium:

- En anden og lige så vigtig vinkel er i mine øjne, om LER-oplysningerne er valide og brugbare. Vores medlemmer melder ofte tilbage, at registreringerne er fejlbehæftede eller mangelfulde. De bruger registret og er godt tilfredse med at have det, men det er fortsat "med krydsede fingre", at de graver i jorden. De håber, at oplysningerne og tegningen passer til virkeligheden, men det er ikke altid tilfældet, forklarer Mikael Mortensen.

Han mener, at problemerne både kan skyldes forkert registrering, så ledningerne ligger anderledes, eller også er der mangel på opdatering fra ledningsejerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093