23948sdkhjf

Have & Landskab melder halvvejs udsolgt

120 virksomheder har indtil nu tilmeldt sig Have & Landskab til august
Selv om decembervejret kan få næste sommer til at virke meget fjern, har 120 virksomheder allerede nu valgt at købe en stand på fagudstillingen Have & Landskab, der løber af stablen sidste uge af august 2013.

Derfor forventer udstillingsledelsen også mindst lige så mange udstillere som ved sidste udstilling i 2011, hvor hele 258 virksomheder troppede op for at vise deres produkter og løsninger til de knap 10.000 besøgende.

- Det går rigtig godt med standsalget, som er ved at være nået halvvejs med 120 solgte stande. Der er således næsten fyldt op i sektion for Belægninger & Inventar, og på Maskinområdet er der allerede rigtig mange reservationer. Branchen ser tilsyneladende frem til at kunne lægge krisen bag sig, siger udstillingsleder Kristian Larsen.

DM i minigraver

Det er ikke kun udstillerne, som er hurtigt ude af starthullerne. Allerede nu er alt nemlig gjort klar til, at finalen i Danmarksmesterskabet i minigraver igen kan afholdes på Have & Landskab.

I 2011 var Loxams DM i minigraver et stort tilløbsstykke. Derfor vil succesen fortsætte på næste udstilling, hvor de besøgende kan se frem til atter at nyde det underholdende forhindringsløb på Have & Landskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094