Licitationen Mester Tidende Building Supply DK Building Supply SE Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK
 

Send til en kollega

Ekspertudvalg ser på projekter

Danske lønmodtagere og samfundsøkonomien skal have størst mulig gavn, når regeringen de kommende år poster flere hundrede milliarder kroner i store projekter som Femern Bælt, jernbaner og supersygehuse.

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) har derfor udpeget et ekspertudvalg med administrerende direktør for Sund og Bælt, Leo Larsen, i spidsen.

Udvalget skal kortlægge behovet for arbejdskraft i lyset af de store byggeprojekter de kommende år. Det skal blandt andet sikre, at samfundets milliardinvesteringer giver så mange danske job som muligt.

Ekspertudvalget er sammensat af topchefer fra entreprenørvirksomheder, forskningsverdenen og bygherrer med erfaring fra store projekter. Adm. direktør Klaus Kaae, fra NCC Construction Danmark A/S har således sæde i udvalget ligesom Peter Blach, der er direktør i Offshore Center Danmark også deltager.

Arbejdet skal til sommer munde ud i en rapport med anbefalinger til regeringen.

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 6.612 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Find det billigste el selskab på E­nergiauk­tion.dk

5. oktober 2015 08:03
Energiauktion.dk

Find det billigste el selskab til din virksomhed og spar penge på el regningen. E­nergiauk­tion.dk udfordrer el selskaberne på din virksomheds vegne - og du opnår en lavere el regning!

Farverige detaljer fra Habo

5. oktober 2015 00:00
Habo Danmark A/S

Trenden for ind­retnings­beslag har gennem mange år været enkel og minimalistisk – kroge og dørgreb har nærmest været usynlige.

Indeklima! Bliv opdateret på 5 seminarer, gratis!

5. oktober 2015 00:00
IBC Euroforum ApS

Årets Building Green messe i FORUM, den 28. - 29. oktober, præsenterer hele 25 gratis seminarer. Flere af seminarerne har indeklima på programmet, og ...

2. oktober 2015
1. oktober 2015