Licitationen Mester Tidende Building Supply DK Building Supply SE Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK
 

Ekspertudvalg ser på projekter

Danske lønmodtagere og samfundsøkonomien skal have størst mulig gavn, når regeringen de kommende år poster flere hundrede milliarder kroner i store projekter som Femern Bælt, jernbaner og supersygehuse.

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) har derfor udpeget et ekspertudvalg med administrerende direktør for Sund og Bælt, Leo Larsen, i spidsen.

Udvalget skal kortlægge behovet for arbejdskraft i lyset af de store byggeprojekter de kommende år. Det skal blandt andet sikre, at samfundets milliardinvesteringer giver så mange danske job som muligt.

Ekspertudvalget er sammensat af topchefer fra entreprenørvirksomheder, forskningsverdenen og bygherrer med erfaring fra store projekter. Adm. direktør Klaus Kaae, fra NCC Construction Danmark A/S har således sæde i udvalget ligesom Peter Blach, der er direktør i Offshore Center Danmark også deltager.

Arbejdet skal til sommer munde ud i en rapport med anbefalinger til regeringen.

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 6.404 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Industrien er også til Fastbox

4. september 2015 10:50
Solar Danmark A/S

In­dustri­virksom­heder­ne benytter sig i stigende omfang af Fast­box-kon­ceptet. Det blev da også en af Solars mange industrikunder, der viste sig at bestille Fastbox nr. 25.000.

IBC palletanke – mange an­vendel­sesmu­lighe­der

4. september 2015 10:25
Olitec Packaging Solutions A/S

Olitec Packaging tilbyder en bred vifte af palletanke. Sortimentet omfatter flere typer palletanke til produktion, opbevaring og transport

80 procent lokal arbejdskraft til industrihal i Thisted

4. september 2015 10:49
KT Erhvervsbyg A/S

KTerhvervsbyg A/S har leveret en industrihal, hvor hoveddelen blev udført af lokale hænder. Det er sjældent set indenfor to­talent­repre­nørbranc­hen, der ...

4. september 2015
3. september 2015