23948sdkhjf

Leverandør vil stadig stævne Optimera

Sag om nedtagne betonelementer på skole i Støvring huserer stadig
Midt i januar ville Carsten Thim Sørensen, der via det tyske firma Elbe Fertigteil-Technik har leveret betonelementer til Optimera, som, de ikke mener, er CE-mærkede, stævne trælastkæden for manglende betaling.

Det er ikke sket. Men nu siger Carsten Thim Sørensen til Licitationen, at det vil ske i medio februar, hvis ikke Optimera har betalt inden.

Sagen stammer fra december sidste år fra et skolebyggeri i Støvring, hvor entreprenøren Bjerregaard & Vigel Pedersen fra Nørresundby måtte tage de opsatte råhus-elementer ned igen, da de tilsyneladende ikke var CE-mærkede korrekt.

Bjerregaard & Vigel Pedersen købte de tyskproducerede elementer af Optimera, der købte dem af Carsten Thim Sørensen, der har det tyske firma Elbe Fertigteil-Technik.

Carsten Thim Sørensen afviser kategorisk alle anklager om manglende CE-mærkning af deres produkter.

Han mener, at Optimera skylder ham penge for betonelementer, som han siger, er produceret og står på den tyske fabrik.

- Optimera skal betale for den vare, de har bestilt, ellers vil jeg stævne dem medio februar, siger Carsten Thim Sørensen.

Fastholder uskyld

Han fastholder, at han ikke har gjort noget galt. Han har tidligere udtalt til Licitationen:

- De produkter, vi har leveret er i orden, og lever op til alle gældende regler på området. Vi har dokumenter, der beviser, at alle certificeringer og CE-mærkninger er i orden, lød det fra Carsten Thim Sørensen.

Hos Optimera er markedschefen Christian Brydensholt ikke enig.

Der kan være en mulig stadeforretning på vej i Tyskland, men i den konkrete situation har Christian Brydensholt kun en kommentar til de nye stævningsmeldinger fra Carsten Thim Sørensen.

- Hvis der kommer en stævning, vil vi forholde os til den, når den kommer, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094