Licitationen Mester Tidende Building Supply DK Building Supply SE Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK
 

Send til en kollega

Ny CEO og struktur i Slagelse

FRESE A/S: René Barington er udnævnt til adm. direktør og daglig leder af den samlede Frese-koncern med Frese A/S, Frese Metal- og Stålstøberi A/S og Frese Holding A/S med hovedsæde i Slagelse.

René Baringtons hidtidige karriere omfatter ledende stillinger i GN Netcom Inc., B-K Medical og senest i Glunz & Jensen A/S samt posten som bestyrelsesformand i Tresu Group. Han er uddannet maskiningeniør fra DIA, og har en MBA fra INSEAD.

Samtidig med udnævnelsen af René Barington som CEO oprettes en "Shared Service" funktion med ansvar for bl.a. Finans og HR under Frese Holding A/S. Leder bliver Søren B. Olsen med titel af Finansdirektør (CFO). Direktør for produktion og logistik i Frese Metal- og Stålstøberi A/S bliver Jesper B. Hansen.

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 6.610 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Musholm åbnet med et brag af en fest

2. oktober 2015 10:20
ANKER HANSEN & CO. A/S

Musik, taler, masser af glade mennesker, klapsalver og overraskende events. Det var helt, som det skulle være, da Musholm Ferie, Sport og Konference i ...

Byggesektorens indsats for at fremme markedet for bæredygtige ressourcer fra bygge- og anlægsaffald.

2. oktober 2015 00:00
IBC Euroforum ApS

DAKOFA og Dansk Byggeri afholder sammen et gratis arrangement på årets Building Green messe i FORUM d. 29. oktober kl. 09.15. Seminaret sætter fokus p ...

Elprisen er historisk lav - får din virksomhed gavn af det?

2. oktober 2015 07:40
Energiauktion.dk

9 ud af 10 kunder opnår en lavere el pris ved at benytte E­nergiauk­tion.dk. Det er tilmed gratis at få et tilbud. Se på vores hjemmeside hvor meget nogle af vores kunder har sparet på elregningen.