Licitationen Mester Tidende Building Supply DK Building Supply SE Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK
 

Ny CEO og struktur i Slagelse

FRESE A/S: René Barington er udnævnt til adm. direktør og daglig leder af den samlede Frese-koncern med Frese A/S, Frese Metal- og Stålstøberi A/S og Frese Holding A/S med hovedsæde i Slagelse.

René Baringtons hidtidige karriere omfatter ledende stillinger i GN Netcom Inc., B-K Medical og senest i Glunz & Jensen A/S samt posten som bestyrelsesformand i Tresu Group. Han er uddannet maskiningeniør fra DIA, og har en MBA fra INSEAD.

Samtidig med udnævnelsen af René Barington som CEO oprettes en "Shared Service" funktion med ansvar for bl.a. Finans og HR under Frese Holding A/S. Leder bliver Søren B. Olsen med titel af Finansdirektør (CFO). Direktør for produktion og logistik i Frese Metal- og Stålstøberi A/S bliver Jesper B. Hansen.

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 6.335 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.


Se alleMedlemmernes egne nyheder

BV Trappen opjusterer væksten

28. maj 2015 14:34
BV-Trappen A/S

Lukningen af Trappefabrikken har givet travlhed hos BV Trappen. Både i produktionen og på ledelsesgangen, hvor man har besluttet at springe et år over ...

Kære murer, sæt kryds ved "Liste X"

28. maj 2015 11:18
Alfix A/S

Fol­ketings­valget er netop udskrevet, og der er nu dømt valg­kampsstem­ning. D. 1.6 lancerer Alfix en ny klassisk fugemasse – en god grund til at flisemurerne skal sætte deres kryds ved Alfix ”Liste X”.

Engagerede medarbejdere

28. maj 2015 11:37
Symfoni Software, Danmark ApS

Få engagerede medarbejdere med et moderne intranet. Fokus på kultur, nyheder, information via mobilen, storskærme og PC.

28. maj 2015
27. maj 2015